
Mořské řasy Wakame rostou kolem ostrova Hokkaido, po namočení je…
160 Kč

Rýžový slad je přírodní sladidlo neobsahující bílý cukr ani umělá…
139 Kč

Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno…
129 Kč

Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem k ochucení…
102 Kč

Fermentovaná ředkev, která se používá do sushi a jako příloha k…
95 Kč

Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno…
79 Kč

Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu.
72 Kč

Fermentovaný syrový kořen zázvoru je příloha k sushi a jiným pokrmům.
92 Kč

Známý také jako svatojánský chléb, je vhodnou alternativou kakaa nebo…
69 Kč

Prášek z japonského kořene, který se může přidat například do sushi.
26 Kč

Prémiová vyráběná z pečlivě vybíraných jablek a kanadských brusinek s…

Stoprocentní přírodní sirup z brusinek bez přidaných barviv a…

Sušené plody klikvy velkoplodé, které jsou proslazeny jablečnou…

Tradiční japonské rýžové víno používané jako ochucovadlo v kuchyni…

Nepasterizovaná pasta z cizrny neobsahuje sóju, chemické konzervanty…

Neloupaný černý sezam je chuťově výraznější než sezam světlý, má…

Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…

Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…

Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…

Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…

Oblíbená miso pasta, kde jsou sójové boby nahrazeny cizrnou, a tedy…
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.