Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

SUDOCREM zinková mast 125 g

95
42
starstarstarstarstar  95 %
akceSUDOCREM zinková mast 125 g
Sudocrem - zinková mast je antiseptický víceúčelový ochranný krém, vhodný především k ochraně pokožky dětí. Více informací
Kód výrobku: 90728
Běžná cena: 187 Kč (ušetříte: 53 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 134 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Úterý 13.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku SUDOCREM zinková mast 125 g

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
lenys.kat@gmail.com(06.12.2016)starstarstarstarstar

mertlova1@email.cz(02.12.2016)starstarstarstar

Skvělá mast jak na opruzeni, tak při boji s akné.

verenika.fu(27.10.2016)starstarstarstarstar

chylovajana@volny.cz(12.09.2016)starstarstarstarstar

pawjinka@gmail.com(05.09.2016)starstarstarstarstar

jitanal(18.05.2016)starstarstarstarstar

zuzana.klimova7@gmail.com(25.02.2016)starstarstarstarstar

ruckova.e@centrum.cz(28.07.2015)starstarstarstarstar

Doporučuji.

ceplina(19.06.2015)starstarstarstarstar

stindl(12.05.2015)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(18.01.2015)starstarstarstarstar

Tulíček(16.01.2015)starstarstarstarstar

lea(04.11.2014)starstarstarstarstar

Jsem spokojená

pampelucha@seznam.cz(06.10.2014)starstarstarstarstar

lucie.mrstikova@gmail.com(06.09.2014)starstarstarstarstar

ideální prevence

Michková Jiřina(18.08.2014)starstarstarstarstar

kovaja91(30.07.2014)starstarstarstarstar

andrejjana(13.03.2014)starstarstarstarstar

jediný ze všech krémů a mastiček účinný proti opruzeninám (ale je třeba nanést tenkou vrstvu a nechat vstřebat),toto balení vydrží velmi dlouho

badova.andrea(15.02.2014)starstarstarstarstar

milivanili(13.12.2013)starstarstarstarstar

asdfjkl(12.10.2013)starstarstarstarstar

Jarunka73(21.09.2013)starstar

Ověřený zákazník(11.06.2013)starstar

- stačí opravdu malé množství - mažu pouze po omytí zadečku vodou (koupání, popř.po stolici), jinak čistím vlhčenými ubrousky s obsahem krému a už nepoužívám dalším krém

PRO: - příjemná vůně - dobrá roztíratelnost - rychlý účinek při opruzení
Micubety(19.05.2013)starstar

Koupila jsem tento produkt, protože trpím různými ekzémy a alergiemi a po přečtení recenzí jsem usoudila, že bude pro mě vhodný, ale ihned po prvním nanesení na pleť obličeje, kde mám kromě atopického ekzému i kontaktní dermatitidu, vyrazily další vyrážky a alergické reakce. Toto se opakovalo při dalších pokusech nanášení.

PRO: Poměr velkého balení a cena - dobrý.
barcolaska(25.04.2013)starstarstarstarstar

vendulkasvobodova@seznam.cz(23.04.2013)starstarstarstarstar

aaakkk@centrum.cz(16.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(14.03.2013)starstarstarstarstar

dobré na dětské opruzeniny

Ověřený zákazník(25.01.2013)starstarstarstarstar

výborný na akné, ekzém apod.

DHrabalkova(22.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(19.01.2013)starstarstarstarstar

S tímto výrobkem maximální spokojenost

PRO: Bezvadně hojí drobné ranky, akné, opary, předchází opruzeninám Skvělá cena
Compeador(15.01.2013)starstarstarstarstar

pernicovao(07.01.2013)starstarstarstar

Jako prevence plenkových opruzenin při používání jednorázovek je šikovný.

Ověřený zákazník(28.12.2012)starstarstarstarstar

Jsem atopik a tento krém mohu doporučit, mne po nem ekzem mizi, ale je treba ho stridat s jinym promazavadlem jelikoz pomerne kuzi vysusuje.

PRO: Zklidnuje kůži
PROTI: Malinko vysušuje
littlemouse(28.12.2012)starstarstarstarstar

Debora(18.12.2012)starstarstarstarstar

Výborný!!!

zabka(18.12.2012)starstarstar

monikastlv(14.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.11.2012)starstarstarstar

Výsledky jsem zaznamenala již druhý den.

PRO: rychlé zlepšení pleti (akné)
PROTI: Nelze používat přes den - pokožka je bílá
vikinka(12.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.10.2012)starstarstarstarstar

je nejlepší

vanilla(08.10.2012)starstarstarstarstar

Jednoduše dobrý přípravek proti opruzeninám.

PRO: skvělý na zadeček miminka...on snad ani neubývá
PROTI: -
nessmah(03.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.10.2012)starstarstarstarstar

Můžu jen doporučit.

LOTTA(29.09.2012)starstarstarstar

jana(10.09.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.09.2012)starstarstarstar

doporučuji! ale pozor na přecitlivělost na zinek

PRO: základ výbavičky. skvělý na zadeček
PROTI: obsahuje zinek, což vadí některým dětem i plenkám.
Ověřený zákazník(26.08.2012)starstarstarstarstar

Výborný na exém.

Kath(21.08.2012)starstarstarstar

prostě klasická zinková mast, účel plní, ale pěkná není Prostě mast na prdelky...

PRO: léčí mokvavá místa
PROTI: špatně se rozírá
Ověřený zákazník(08.08.2012)starstarstarstarstar

krásně hojí exzém příjemně voní výborné na "vlka"

Ověřený zákazník(30.05.2012)starstarstarstarstar

vybrala jsem si ho na základě doporučení maminek, které ho používají na zadečky svých dětí a u starších na drobná zranění - a rozhodně nezklamal!

PRO: skvělá textura ozkoušeno zatím na drobné oděrky - do pár hodin byly zataženy hezky voní z kelímku se dobře nabírá
PROTI: nic
Ověřený zákazník(29.05.2012)starstarstarstarstar

nejlepší krem na léčbu opruzenin

PRO: Nejlepší
PROTI: nic
Ověřený zákazník(17.05.2012)starstarstarstarstar

velká spokojenost

Bacardi(04.05.2012)starstarstar

opruzení dětského zadečku na rozdíl od Rybilky nezabrání

Ověřený zákazník(25.01.2012)starstarstarstarstar

o.k.

Ověřený zákazník(12.12.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji!!

PRO: Perfektně předchází opruzeninám.
Lada Walterová(09.12.2011)starstarstarstarstar

Super na prdelku

Ověřený zákazník(08.12.2011)starstarstarstarstar

Prostě skvělý

veronika(21.11.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(20.11.2011)starstarstarstarstar

super

PRO: nejlepší krém na opruzeniny, vyrážky atd.
PROTI: nic
Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstarstar

dobré

Papežová Helena(24.10.2011)starstarstarstarstar

ctěla jsem skusít na vyrážku a ekzem , mám ho poprvéale vypadá,že je dobrý budu chytřejší až to budu užívat delší dobu. zatím jsem spokojená

Lucie(17.10.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji všem co mají problém s opruzeninami.Výborný pro kojence.

PRO: Velmi rychlí učinek,je videt hned druhý den.
mousa(11.10.2011)starstarstarstarstar

lucii(11.10.2011)starstarstarstarstar

Nejlepší, co může být, používám od narození a jsem nad míru spokojena. I kamarádky, co používají, si nemohou vynachválit. Už bych neměnila.

Alena(23.09.2011)starstarstarstarstar

sudocrem jsem koupila na akne a byla jsem mile překvapena jeho účinky. Vysušené pupínky, vyčištěná pleť, stažené póry,vyhlazení povrchové krupice a to vše po jednom použití.Úžasná textura umožňující rozmazání plošně nebo lokálně, příjemná parfemace, opravdu jsem velice mile překvapena a jako kosmetička tento krém velmi oceňuji a opravdu doporučuji všem se smíšenou pletí. Po jednom použití na noc pleť čistá, po jednom použití na noc zataženy záděrky kolem nehtu, jakékoliv malé poranění zahojeno.

PRO: vysoká funkčnost krému,příjemná textura krému, která v miniaturní dávce stačí vyléčit dané místo nebo i lokálně,stáhne póry, vysuší pupínky, vyčistí pleť,
PROTI: pleť je nutné po použití dostatečně zhydratovat
Ověřený zákazník(19.09.2011)starstarstarstarstar

Vyzkoušela jsem vzorek, vyléčil kvasinky v oblasti konečníku.Doporučuji ostatním!

PRO: Vynikající účinek pro děti i dospělé.Příjemná vůně, dobře se roztírá.Nešpiní prádlo.
Ověřený zákazník(08.09.2011)starstarstarstarstar

výborný krém nejen na opruzeniny,ale i na jiné kožní problémy

PRO: pomohl lépe než jiné krémy
PROTI: nic
Ověřený zákazník(23.08.2011)starstarstarstarstar

Velmi příjemný,, skvěle se aplikujíácí jemný krém. Široké použití

Ověřený zákazník(25.07.2011)starstarstarstarstar

žádnou jinou nekupuji tato je perfektní

PRO: Jedinná mast, která pomohla při opruzení dcery
PROTI: nic
Picrochol(20.07.2011)starstarstarstarstar

Michaela(16.07.2011)starstarstarstarstar

Vyborny,VYBORNÝ.........

PRO: Je to perfektni věc kupuji to hlavne me 7mesicni dcerce od 2mesece proti opruzeninam predtim jsem pouzivala rybilku a stale byla opruzena pak jsem mela nabydnuti na SUDOCREM a vyskousela jsem to behem 2dni byla bez opruzenin a od te doby ho pozivam stale a nejlepsi je ze kdyz ho nenesu dceri na zadecek vecir tak rano tam je po nem stopi tak ani nema sanci aby byla opruzena
nemecek.ma(18.05.2011)starstarstarstarstar

Na opruzený zadeček miminka je to to nejlepší. Opruzeniny do několika hodin zmizí. Hezky voní, dobře se rozmazává a jde z pokožky lehce umýt.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu