Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

STODAL Sirup 200 ml

90
17
starstarstarstarstar  90 %
STODAL Sirup 200 ml
Šetrný přírodní sirup, účinný na všechny typy kašle, neobsahuje umělá sladidla a je možné jej kombinovat s jinými léky. Lék k vnitřnímu užití. Více informací
Kód výrobku: 16579
Běžná cena: 179 Kč (ušetříte: 50 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 129 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku STODAL Sirup 200 ml

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
matouskovalidka(29.11.2015)starstar

Jako malá jsem ho milovala a běhala za rodičema ať mi ho daj, že mám ,,hrozný" kašel, protože mi moc chutnal... Bohužel dcerám také chutná, ale nepomáhá :-(

vondrakova1@seznam.cz(24.11.2015)starstarstarstarstar

Nevěřila jsem, ale opravdu super sirup na dráždivý kašel.

Samsa(21.11.2015)starstarstarstar

ave-machalova(24.09.2015)starstarstarstar

Rostlinná podpůrná léčba kašle všeho druhu - suchý, dráždivý i na odkašlávání. Příjemná chuť.

prajitka(10.02.2015)starstarstarstar

Lucinek1988(17.01.2014)starstarstarstar

jurankova(06.06.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(15.04.2013)starstarstarstarstar

Vždy pomůže, kompromis mezi standardními léčivy a homeopatiky ( obsahuje také konzervant )

katerina(12.04.2013)starstarstarstarstar

janakacerka(19.03.2013)starstarstarstar

Lu22(22.02.2013)starstarstarstarstar

Gabimen(02.01.2013)starstarstarstarstar

Debora(18.12.2012)starstarstarstarstar

okobrlova@seznam.cz(13.12.2012)starstarstarstarstar

latalova(08.12.2012)starstarstarstarstar

Věra Lesáková(04.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.10.2012)starstarstarstarstar

Pomáhá při malém nachlazení.

Ověřený zákazník(20.09.2012)starstar

nějak mi tento produkt nepomáhá

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

Šárka(02.04.2012)starstarstarstarstar

opravdu kvalita

PRO: rychle pomáhá má dobrou chuť
Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstar

Na dráždivý kašel dobrý.

PRO: Funguje
Ověřený zákazník(10.11.2011)starstarstarstarstar

prostě nám vyhovuje

PRO: při velmi suchém kašly po dvouch aplikacích je kašel zvlchčen a o mnoho lepší
adela.p@seznam.cz(13.04.2010)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu