Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Bioderma Phoroderm

NATURVITA Stimulen přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí 60 tablety

84
37
starstarstarstarstar  84 %
akce

 

NATURVITA Stimulen přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí 60 tablety
Stimulen je výlučně přírodní přípravek, který pozitivně podporuje plnost a pevnost prsní tkáně. Více informací
Kód výrobku: 93957
Běžná cena: 103 Kč (ušetříte: 21 Kč = 20 %)
Cena s DPH: 82 
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 26.6.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku NATURVITA Stimulen přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí 60 tablety

(84 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Petra(20.06.2017)starstarstarstarstar

na prsa ok, ale výborné na nehty a vlasy

Lucinek1988(23.05.2017)star

lucy100(29.12.2016)starstarstarstar

jana.lic@seznam.cz(14.08.2016)star

skoda penez,ale zkusit se ma vsechno.

kuliskova.alena(02.04.2016)starstarstarstarstar

super, spokojena

Matyskajitka(30.01.2016)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

novakova.ivca@centrum.cz(23.08.2015)starstarstarstarstar

hannylee(07.07.2015)starstarstar

baruska.chladkova@seznam.cz(02.03.2015)starstarstarstar

drvackova@seznam.cz(20.10.2014)starstarstarstarstar

Jájina(30.09.2014)starstarstarstarstar

Určitě doporučuji,účinky jsem zaznamenala po zhruba třech baleních,zpevnění a zvětšení prsou,slabší a kratší menstruace a zmírnění PMS

radka.loubalova@gmail.com(24.09.2014)starstarstarstar

hajrovadenisa(28.07.2014)starstarstar

ajinka.brezovska@gmail.com(18.07.2014)starstarstarstarstar

VB(30.06.2014)starstarstarstarstar

denisa.kyptova@seznam.cz(29.06.2014)starstarstarstarstar

KGatnarova@seznam.cz(06.06.2014)starstar

po dvou měsících jsem nepoznala žádný výsledek

barcolaska(31.03.2014)starstarstarstarstar

sandiv.ivca(10.11.2013)starstarstarstarstar

nebzuz(07.11.2013)starstarstarstar

hadrabova.j(03.10.2013)starstarstarstar

Petrapetty(19.09.2013)starstarstarstar

zanda90(09.09.2013)starstarstarstarstar

e.hajickova(12.08.2013)starstarstarstarstar

teichmannova.a@seznam.cz(28.07.2013)starstarstarstarstar

Lennusska(05.06.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(13.05.2013)starstarstarstarstar

znatelný pozitivní vliv na poprsí + zvýšení chuti na sex

PRO: po pravidelném užívání (3 měsíce) je poprsí pevnější a plnější
PROCHAZL(03.05.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.04.2013)starstarstarstarstar

používám ho delší dobu, nečekala jsem od toho zázraky. Prsa nevyrostou, ale zpevní :)

Ověřený zákazník(17.04.2013)starstarstarstar

vybrala jsem si tento produkt na základě zkušenosti mé mamky, která ho vyzkoušela a po sice delší době cca 9 měsíc byl znát rozdíl teď už nebere celou denní dávku, bere ho jen ob den a výsledek je bezvadný kdybych to neviděla na vlastní oči, neuvěřím... doporučuji, i když jsem ho na sobě zatím nevyzkoušela, poněvadž jsem otěhotněla... nevadí, má dlouhou expiraci, použiji ho po kojení...:-)

PRO: přírodní báze
Monika Uzlová(27.03.2013)starstar

nepoznala jsem na sobě nic..

blazenuska@centrum.cz(19.03.2013)starstar

Kattes(19.01.2013)starstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

jelena hribovska(12.01.2013)starstarstarstar

chtela jsem mit lepsi pevnejsi prsa ale beru to teprve mesic tak snad se zdari ale jinak jsemspokojena

PRO: lepe spim ale zatim nic nepocituji
PROTI: zatim nic
Marie Špirková(23.11.2012)starstarstar

alicka(12.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.11.2012)starstarstar

Dosud jsem používla dekolen, ale tento produkt je cenově výhodnější a účinky shodné.

PRO: Po určité době je znatelné spevnění a určité vytvarování poprsí.
zuzulka(30.10.2012)starstarstarstarstar

zuzulka(30.10.2012)starstarstarstarstar

beru to tyden ...zatim zadny zazraky.... :-) ale co bych chtela po tydnu

Alena(16.09.2012)starstarstarstarstar

Opravdu splňuje co slibují. Prsa jsou pevnější, plnější. A je to přírodní produkt.

PRO: Opravdu funguje!!!
BridgetA(02.08.2012)starstarstarstarstar

Aneta(08.06.2012)starstarstar

Produkt užívám pouze měsíc takže jej zatím nijak hodnotit nemůžu.

Ověřený zákazník(12.05.2012)starstarstarstarstar

funguje v podstatě jako Decolen

PRO: nízká cena
Ověřený zákazník(09.02.2012)starstarstar

zatím žádné výsledky, produkt používám týden tak se uvidí, ale žádné zázraky nečekám.

PRO: používám ho teprve týden, tak zatím nevím jak bude učinný.
Ověřený zákazník(31.01.2012)starstarstarstarstar

prostě to funguje

PRO: dobrý pocit
romikost(22.01.2012)starstarstarstarstar

Stimulen je velmi dobrý a hlavně funguje,ale je třeba ho brát delší dobu.Doporučuji: romikost

Ověřený zákazník(15.08.2011)starstarstarstarstar

jsem velmi spokojená, jsou viditelné výsledky a cenově je to na super hranici

PRO: výrobek odebírám pravidelně a jeho účinky jsou opravdu znát, jsem středního věku a mé poprsí je po úžívání stimulenu pevné, větší
Ověřený zákazník(11.08.2011)starstarstarstarstar

Je to krátká doba na určení jestli je produkt účinný.

Ověřený zákazník(24.07.2011)starstarstar

zatím nevím

Potřebujete odbornou radu?
Zkuste chat s lékárníkem

Mgr. Pavla Horáková

a další kvalifikovaní lékárníci

radí zdarma on-line 8 - 22 hodin

každý den i o víkendu

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz