Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

NATURVITA Stimulen přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí 60 tablety

85
34
starstarstarstarstar  85 %
akceNATURVITA Stimulen přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí 60 tablety
Stimulen je výlučně přírodní přípravek, který pozitivně podporuje plnost a pevnost prsní tkáně. Více informací
Kód výrobku: 93957
Běžná cena: 103 Kč (ušetříte: 14 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 89 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Úterý 6.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku NATURVITA Stimulen přírodní stimulace pevnosti a velikosti poprsí 60 tablety

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
jana.lic@seznam.cz(14.08.2016)star

skoda penez,ale zkusit se ma vsechno.

kuliskova.a(02.04.2016)starstarstarstarstar

super, spokojena

Matyskajitka(30.01.2016)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

novakova.ivca@centrum.cz(23.08.2015)starstarstarstarstar

hannylee(07.07.2015)starstarstar

baruska.chladkova@seznam.cz(02.03.2015)starstarstarstar

drvackova@seznam.cz(20.10.2014)starstarstarstarstar

Jájina(30.09.2014)starstarstarstarstar

Určitě doporučuji,účinky jsem zaznamenala po zhruba třech baleních,zpevnění a zvětšení prsou,slabší a kratší menstruace a zmírnění PMS

radka.loubalova@gmail.com(24.09.2014)starstarstarstar

hajrovadenisa(28.07.2014)starstarstar

ajinka.brezovska@gmail.com(18.07.2014)starstarstarstarstar

VB(30.06.2014)starstarstarstarstar

denisa.kyptova@seznam.cz(29.06.2014)starstarstarstarstar

KGatnarova@seznam.cz(06.06.2014)starstar

po dvou měsících jsem nepoznala žádný výsledek

barcolaska(31.03.2014)starstarstarstarstar

sandiv.ivca(10.11.2013)starstarstarstarstar

nebzuz(07.11.2013)starstarstarstar

hadrabova.j(03.10.2013)starstarstarstar

Petrapetty(19.09.2013)starstarstarstar

zanda90(09.09.2013)starstarstarstarstar

e.hajickova(12.08.2013)starstarstarstarstar

teichmannova.a@seznam.cz(28.07.2013)starstarstarstarstar

Lennusska(05.06.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(13.05.2013)starstarstarstarstar

znatelný pozitivní vliv na poprsí + zvýšení chuti na sex

PRO: po pravidelném užívání (3 měsíce) je poprsí pevnější a plnější
PROCHAZL(03.05.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.04.2013)starstarstarstarstar

používám ho delší dobu, nečekala jsem od toho zázraky. Prsa nevyrostou, ale zpevní :)

Ověřený zákazník(17.04.2013)starstarstarstar

vybrala jsem si tento produkt na základě zkušenosti mé mamky, která ho vyzkoušela a po sice delší době cca 9 měsíc byl znát rozdíl teď už nebere celou denní dávku, bere ho jen ob den a výsledek je bezvadný kdybych to neviděla na vlastní oči, neuvěřím... doporučuji, i když jsem ho na sobě zatím nevyzkoušela, poněvadž jsem otěhotněla... nevadí, má dlouhou expiraci, použiji ho po kojení...:-)

PRO: přírodní báze
Monika Uzlová(27.03.2013)starstar

nepoznala jsem na sobě nic..

blazenuska@centrum.cz(19.03.2013)starstar

Kattes(19.01.2013)starstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

jelena hribovska(12.01.2013)starstarstarstar

chtela jsem mit lepsi pevnejsi prsa ale beru to teprve mesic tak snad se zdari ale jinak jsemspokojena

PRO: lepe spim ale zatim nic nepocituji
PROTI: zatim nic
Marie Špirková(23.11.2012)starstarstar

alicka(12.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.11.2012)starstarstar

Dosud jsem používla dekolen, ale tento produkt je cenově výhodnější a účinky shodné.

PRO: Po určité době je znatelné spevnění a určité vytvarování poprsí.
zuzulka(30.10.2012)starstarstarstarstar

zuzulka(30.10.2012)starstarstarstarstar

beru to tyden ...zatim zadny zazraky.... :-) ale co bych chtela po tydnu

Alena(16.09.2012)starstarstarstarstar

Opravdu splňuje co slibují. Prsa jsou pevnější, plnější. A je to přírodní produkt.

PRO: Opravdu funguje!!!
BridgetA(02.08.2012)starstarstarstarstar

Aneta(08.06.2012)starstarstar

Produkt užívám pouze měsíc takže jej zatím nijak hodnotit nemůžu.

Ověřený zákazník(12.05.2012)starstarstarstarstar

funguje v podstatě jako Decolen

PRO: nízká cena
Ověřený zákazník(09.02.2012)starstarstar

zatím žádné výsledky, produkt používám týden tak se uvidí, ale žádné zázraky nečekám.

PRO: používám ho teprve týden, tak zatím nevím jak bude učinný.
Ověřený zákazník(31.01.2012)starstarstarstarstar

prostě to funguje

PRO: dobrý pocit
romikost(22.01.2012)starstarstarstarstar

Stimulen je velmi dobrý a hlavně funguje,ale je třeba ho brát delší dobu.Doporučuji: romikost

Ověřený zákazník(15.08.2011)starstarstarstarstar

jsem velmi spokojená, jsou viditelné výsledky a cenově je to na super hranici

PRO: výrobek odebírám pravidelně a jeho účinky jsou opravdu znát, jsem středního věku a mé poprsí je po úžívání stimulenu pevné, větší
Ověřený zákazník(11.08.2011)starstarstarstarstar

Je to krátká doba na určení jestli je produkt účinný.

Ověřený zákazník(24.07.2011)starstarstar

zatím nevím

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu