Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

SMECTA Prášek pro suspenzi 1x 10 sáčků

95
19
starstarstarstarstar  95 %
SMECTA Prášek pro suspenzi 1x 10 sáčků
K léčbě akutního průjmu. Přírodní čištěný jíl, chrání sliznici proti infekci a škodlivým látkám, umožňuje rychlejší uzdravení. Vylučuje se stolicí. Více informací
Kód výrobku: 11637
Běžná cena: 142 Kč (ušetříte: 8 Kč = 6 %)
Cena s DPH: 134 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku SMECTA Prášek pro suspenzi 1x 10 sáčků

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
claire17(19.08.2016)starstarstarstarstar

jana.lic@seznam.cz(14.08.2016)starstarstar

tmikova@csob.cz(18.04.2016)starstarstarstarstar

ave-machalova(24.09.2015)starstarstarstar

Pomáhá při běžných akutních průjmech. Na déletrvající, bakteriální a virové infekce nepůsobí-nutno vyhledat lékařskou pomoc, provést výtěr, popř. nasadit léčbu.

klara.goldova@seznam.cz(05.06.2015)starstarstarstarstar

nezbytnost na dovolenou s dětmi :-) plní svoji funkci velmi dobře

geizy206(15.03.2015)starstarstarstarstar

- je vhodná, pokud něco špatného sníte - chuťově nic moc, ale pomáhá

japosp@seznam.cz(07.11.2013)starstarstarstarstar

bebe16(18.02.2013)starstarstarstarstar

bdragon(05.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(28.12.2012)starstarstarstarstar

doporučuji, přestože chuťově nicmoc

PRO: vždy pomůže na všechny druhy průjmu
PROTI: nechutná moc dobře
Ověřený zákazník(08.12.2012)starstarstarstarstar

za Smectu jsem vždy velmi vděčná, když mě chytají křeče do břicha a vím, že se blíží střevní potíže, tak pro ní vždy běžím, pokaždé mi rychle pomohla mám jí velmi ráda i přesto, že mi moc nevoní a nechutná

PRO: vždy rychle zabere při střevních potížích
PROTI: nic moc vůně a chuť
lenka35(04.11.2012)starstarstarstarstar

docekalovajana@email.cz(29.10.2012)starstarstarstarstar

Canigou(29.09.2012)starstarstarstar

LenkaH(07.09.2012)starstarstarstarstar

elcabejby(20.08.2012)starstarstarstarstar

miklenka(03.08.2012)starstarstarstarstar

macinka(28.07.2012)starstarstarstarstar

lucii(20.07.2012)starstarstarstarstar

Lucinek1988(26.06.2012)starstarstarstar

Honza(29.12.2011)starstarstarstarstar

Tento přírodní produkt používám už přes 12 let, je pro mě na prvním místě, když se dostaví infekční či stresový průjem, uklidňuje i žaludek a je vhodný i pro děti. Poprvé jsem Smectu dostal od rodičů v mých cca 14 letech při střevní chřipce. Tehdy jako dítě jsem si myslel, že je to něco jako kakao. Zabrala rychle - je to jeden z mála léků, který vám nezačne kopat do břicha zevnitř, můžete konečně myslet na něco jiného než jen na nejbližší wc. Smecta určitě patří mezi špičku a ve srovnání s ostatními léky na utlumení průjmů má rozhodně nejlepší formu aplikace (chuťově přijatelný "nápoj"). Dnes, kdykoliv někam cestuji, beru ji preventivně s sebou. Co se týče ceny, tak vcelku odpovídá kvalitě. Co si pamatuji, tak za 10 let vzrostla o cca 40 kč, což je vzhledem k účinosti přijatelné. Během té doby se také změnila chuť (z původní neutrální nyní je vanilko-pomerančová) a obal (kompaktnější balení), také se lépe rozpouští, jílovitá barva/hmota pořád zůstává. Jestliže přemýšlíte o koupi, tak ze zkušenosti doporučuji balení 10 sáčků pro osobní potřebu a pro 3-4členou rodinu větší balení - 30 sáčků. Vyplatí se to :-)

PRO: účinný přírodní snadná aplikace (i na cestách) vhodné pro děti lék co chutná :-)
PROTI: spíš než "proti" je nutné mít na paměti, že je nutné hodně pít, smecta trochu odvodňuje
karina.vondrackova@gmail.com(07.05.2011)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu