Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové vlastnosti. Použijte ji nejen na vaření, ale i na pečení sladkého i slaného pečiva.
Pohanková mouka a pohanková krupice jsou bohaté na vitaminy skupiny B, fosfor, vápník, železo a rutin. Jsou vhodnou surovinou pro kuchyň celiaka a všechny, kteří se rádi zdravě stravují. V kuchyni plně nahradí mouku pšeničnou. Využijeme ji do sladkých a slaných těst, polévek a omáček, placek, pomazánek.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.