Návod k přípravě bábovky, rolády či piškotového korpusu: K přípravě potřebujete: 200 g Semixíny, 2 vejce (velikosti M), 20 ml vody (4 polévkové lžíce), 40 ml oleje (6 polévkových lžic). Postup přípravy: 200 g směsi nasypeme do vyšší misky, přidáme vejce, přilijeme vodu a šleháme šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a ještě krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané bábovkové či dortové formy (průměr 26 cm) vysypané rýžovou moukou a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (110 - 170 °C, 40 - 50 minut). Po upečení necháme 10 minut vychladnout, vyjmeme z formy a necháme úplně vychladnout.* *Pokud připravujete roládu, rozetřete vyšlehanou směs na plech o velikosti cca 30 x 40 cm a pečte při 180 °C 10 - 15 minut. Náš tip: K 1/3 těsta přidejte kakao. Do bábovkové formy nalijte světlé těsto a následně přidejte těsto tmavé. Promícháním získáte mramorovou bábovku.
Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.