Kulatozrnná rýže po uvaření je měkká a lehce lepkavá, hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek.
Brzy skladem
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1504 kJ/354 kcal, Tuky 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 80 g z toho cukry 0,2 g, Vláknina 1,0 g, Bílkoviny 6,7 g, Sůl 0,01 g. Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
Itálie
Základní příprava: Dva hrnky rýže propláchneme ve studené vodě a přidáme necelé dva hrnky studené vody a sůl a zvolna vaříme do měkka (cca 12 minut). Mléčná rýže: ¾ hrnku rýže zalijeme 1 ½ hrnkem studené vody a zvolna vaříme pod pokličkou do měkka (cca 12 minut) nebo dokud se voda nevyvaří. Potom přidáme necelé dva hrnky mléka (nebo rostlinného nápoje), dle chuti osladíme přírodním cukrem a za občasného míchání zvolna vaříme dalších asi 10 minut do krémové konzistence. Je-li směs příliš hustá, přiléváme postupně mléko (nebo rostlinný nápoj). Nakonec můžeme přidat vajíčko rozkvedlané v troše mléka a krátce povařit. Dochutit skořicí, vanilkou, máslem.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.