Kulatozrnná rýže po uvaření je měkká a lehce lepkavá, hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem PPL o den dříve)
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1504 kJ/354 kcal, Tuky 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 80 g z toho cukry 0,2 g, Vláknina 1,0 g, Bílkoviny 6,7 g, Sůl 0,01 g. Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
Itálie
Základní příprava: Dva hrnky rýže propláchneme ve studené vodě a přidáme necelé dva hrnky studené vody a sůl a zvolna vaříme do měkka (cca 12 minut). Mléčná rýže: ¾ hrnku rýže zalijeme 1 ½ hrnkem studené vody a zvolna vaříme pod pokličkou do měkka (cca 12 minut) nebo dokud se voda nevyvaří. Potom přidáme necelé dva hrnky mléka (nebo rostlinného nápoje), dle chuti osladíme přírodním cukrem a za občasného míchání zvolna vaříme dalších asi 10 minut do krémové konzistence. Je-li směs příliš hustá, přiléváme postupně mléko (nebo rostlinný nápoj). Nakonec můžeme přidat vajíčko rozkvedlané v troše mléka a krátce povařit. Dochutit skořicí, vanilkou, máslem.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.