Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

RYOR gel pro intimní hygienu s Tea tree olejem 200g

96
14
starstarstarstarstar  96 %
akceRYOR gel pro intimní hygienu s Tea tree olejem 200g
Tea tree oil gel pro intimní hygienu. Více informací
Kód výrobku: 2124
Běžná cena: 120 Kč (ušetříte: 11 Kč = 9 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku RYOR gel pro intimní hygienu s Tea tree olejem 200g

(96 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
jana.borovcova@gmail.com(06.09.2016)starstarstarstarstar

isperla(02.08.2016)starstarstarstarstar

naprosta spokojenost

KatarinaSlepickova(02.03.2016)starstarstarstarstar

Evicule(26.07.2015)starstarstarstarstar

klahlo(16.06.2015)starstarstarstarstar

magda.kucharova@seznam.cz(21.01.2015)starstar

chottovavendula(23.12.2014)starstarstarstarstar

Zakaznice(26.09.2014)starstarstarstarstar

Kupuji pravidelně, naprostá spokojenost. Doporučuji.

kovaja91(30.07.2014)starstarstarstar

BridgetA(31.10.2013)starstarstarstarstar

zanda90(19.07.2013)starstarstarstarstar

Gel už požívám několik let, jsem spokojená. Je mírně chladivý a příjemně voní.

1.mirka(02.05.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.04.2013)starstarstarstarstar

Používám již několik let, výborný.

Ověřený zákazník(31.01.2013)starstarstarstarstar

krásně voní a zároveň je velmi osvěžující, pro intimní hygienu můžu tento přírodní sprchový gel jedině doporučit

PRO: svěží vůně tea tree vůbec nedráždí pokožku
Ověřený zákazník(09.11.2012)starstarstarstarstar

Používám ho již dlouho a vyhovuje celé rodině. Myjeme si s ním i nohy, přesto že je na intimní hygienu a od té doby nejsou problémy s plísní.

PRO: mě vyhovuje
Ověřený zákazník(14.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Perfektní věc na intimní hygienu, osobně používám cca 3 roky.
PROTI: Mohl by být levnější.
renike(02.09.2012)starstarstarstarstar

B.(28.03.2012)starstarstarstarstar

Výborný gel se svěží vůní Tea tree, který nijak nedráždí.

PRO: svěží vůně nedráždí
Ověřený zákazník(01.01.2012)starstarstarstarstar

nic jiného už nepoužívám

Ověřený zákazník(25.07.2011)starstarstarstarstar

gel mi po všech stránkách vyhovuje a jeho cena je příznivá

PetraS.(02.07.2011)starstarstarstarstar

Přiměřeně hustá konzistence, ostrá vůně tea tree při které máte pocit absolutní čistoty;-) Přiměřená cena.

petkasl(11.06.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu