Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

RYOR Krém s fytosfingosinem a irisem 50 ml

89
15
starstarstarstarstar  89 %
RYOR Krém s fytosfingosinem a irisem 50 ml
Krém s fytosfingosinem a irisem vhodný pro mastnou i aknózní pleť, výrazně zlepšuje stav pleti a omezuje tvorbu mazu, a tím i akné. Více informací
Kód výrobku: 6391
Běžná cena: 143 Kč (ušetříte: 31 Kč = 22 %)
Cena s DPH: 112 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Pátek 9.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku RYOR Krém s fytosfingosinem a irisem 50 ml

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pawjinka@gmail.com(05.09.2016)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(30.05.2016)starstarstarstarstar

vlastina.email@seznam.cz(27.11.2015)starstarstarstarstar

chobotek(26.10.2015)starstarstarstarstar

super

hyrska(25.08.2015)starstar

Misenidlo(29.07.2015)starstarstarstarstar

Velice spokojená! Je moc příjemný.

michal999(30.05.2015)starstarstarstarstar

Kateřina Trnková(02.05.2015)starstarstarstarstar

Geniální krém. Změna k lepšímu byla patrná už po dvou třech dnech. Pod makeup dávám jiný, jak matuje, byla bych "přeschlá"; ale na noc jedině tento. Doporučuj...

weronikad(15.07.2014)starstarstarstar

Používám spolu s tonikem a bodovým rollerem stejné řady a výsledky jsou vidět. Krém nevysušuje a zaechává příjemný matný film.

sisinka123@seznam.cz(20.04.2014)starstarstarstarstar

Tento krém mi velmi pomohl s akné. Pleť mám jemnější a akné je skoro pryč. Občas použiji i na partii zad - a výsledky jsou stejné. Velmi doporučuji!

muchtarka(10.03.2014)starstarstar

krém se rychle vsákne a pleť je po něm jemná. to je ale asi vše, s akné nepomohl, pleť se po pravidelném užívání o něco méně mastí, ale žádná výraznější změna.

pavlina.zdrazilova@hotmail.com(26.11.2013)starstarstarstarstar

Nejlepší krém na problematickou pleť - pleť je vyživená, zklidněná, zmatněná, pleť se mi hodně zlepšila.

zanda90(19.07.2013)starstarstarstarstar

Objednala jsem si už druhé balení, jedno vydrží cca 2 a půl měsíce. Používám se zbytkem této kosmetiky aknestop. Zlepšení pleti je znát již po 1.měsíci.

thelachim(16.02.2013)starstarstar

spursi(14.01.2013)starstarstarstarstar

Vynikající krém - hydratuje a léčí.

Ověřený zákazník(13.01.2013)starstarstarstarstar

nejlepší krém na problematickou plet

Marka(08.01.2013)starstarstarstar

kvalitní a cenové přijatelný krém. Osvědčil se..

PRO: Dobrý krém,který je hezky roztírá a zanedlouho je vstřebaný do pokožky,nemastí obličej ,ale také nevysušuje. Plně mi vyhovuje. Cena je také celkem ucházející. Jemná vuně.
PROTI: nic...
Ověřený zákazník(27.06.2012)starstarstarstar

Nemám výhrady, pomáhá. Po krému je pleť hebká, krém se dobře vstřebává. Je výborný i pod make-up.

PRO: Hebká pleť Mizí malé pupínky Dobrá cena
ajka(27.12.2011)starstarstarstarstar

perfektní

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu