Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

RYOR Aknestop bylinné tonikum na problematickou pleť 200 ml

91
20
starstarstarstarstar  91 %
akceRYOR Aknestop bylinné tonikum na problematickou pleť 200 ml
Bylinné tonikum na problematickou pleť je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Více informací
Kód výrobku: 8632
Běžná cena: 122 Kč (ušetříte: 28 Kč = 23 %)
Cena s DPH: 94 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku RYOR Aknestop bylinné tonikum na problematickou pleť 200 ml

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
nellinkaabc(16.10.2016)starstarstarstarstar

pawjinka@gmail.com(05.09.2016)starstarstarstar

Ověřený zákazník(30.05.2016)starstarstarstarstar

Nejlepší přírodní kosmetika, používám delší dobu.

vlastina.email@seznam.cz(27.11.2015)starstarstarstarstar

chobotek(26.10.2015)starstarstarstarstar

super, účinkuje

hyrska(25.08.2015)starstar

lepad(20.08.2015)starstarstarstar

Misenidlo(29.07.2015)starstarstarstarstar

Příjemně a přitom účinně očistí pleť ráno i večer.

Ověřený zákazník(16.06.2015)starstarstarstarstar

bezvadné tonikum na problematickou pleť. vyzkoušela jsem již spoustu produktů, ale jen tento mi opravdu pomohl a stav pleti zlepšil. kupuju už jen tuto značku!

m.krausova@hotmail.cz(07.12.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji, drží akné na uzdě!

havlíkova.veve@seznam.cz(02.12.2014)starstarstarstarstar

kovaja91(30.07.2014)starstarstarstar

Breedik(28.07.2014)starstarstarstar

jde vidět, že plet je zbavena nečistot a mastnoty

weronikad(15.07.2014)starstarstarstar

Používám spolu s krémem a bodovým rollerem stejné řady a výsledky jsou vidět.

Richard Šmídl(20.01.2014)starstarstarstar

pavlina.zdrazilova@hotmail.com(26.11.2013)starstarstarstarstar

Tonikum si nemůžu vynachválit, už mám 5 balení! Příjemně voní, krásně pleť dočistí a zklidní. Pleť se mi moc zlepšila po používání řady Aknestop!

Dita(06.10.2013)starstarstarstarstar

zanda90(19.07.2013)starstarstarstarstar

Objednala jsem si už druhé balení, jedno vydrží cca 2 a půl měsíce. Používám se zbytkem této kosmetiky aknestop. Zlepšení pleti je znát již po 1.měsíci.

thelachim(16.02.2013)starstarstarstarstar

spursi(14.01.2013)starstarstarstarstar

Celá řada Aknestop je opravdu to nejlepší pro problematickou plet!

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu