BIO bezlepkové těstoviny ze čtyř druhů luštěnin jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Představujeme vám kolekci proteinových těstovin s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Vyrobeny jsou výhradně z luštěnin! Neobsahují sóju a jsou přirozeně bezlepkové. Díky tomu jsou oblíbené u veganů, sportovců i lidí trpící nesnášenlivostí na lepek.
Díky zdlouhavému procesu přípravy luštěniny často v jídelníčku chybí. Těstoviny z luštěnin jsou tak ideálním řešením. Skvěle chutnají, snadno se připravují a vy můžete mít příjem bílkovin jednoduše pod kontrolou.
Fusilli jsou vyrobeny ze čtyř druhů luštěnin - z cizrny, z fazolí, ze zeleného hrachu a z červené čočky. S tmavě zelenými vřeteny vykouzlíte hravě vizuálně i chuťově přitažlivé jídlo.
Tento produkt ocení i lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Označení BIO mohou nést pouze ty potraviny, které projdou přísným systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu.
Požadované množství těstovin vložte do vroucí osolené vody a vařte po dobu 4-5 minut. Hotové těstoviny sceďte a podávejte.
Energetická hodnota 1296 kJ / 307 kcal. Tuky 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy 44 g z toho cukry 1,8 g. Vláknina 14 g. Bílkoviny 21 g. Sůl 0,01 g.
25% BIO mouka z červené čočky, 25% BIO mouka ze zeleného hrachu, 25% BIO cizrnová mouka, 25% BIO mouka z fazolí. Může obsahovat stopy sóji.
EU/mimo EU.
Bezlepkové těstoviny, vhodné pro lidi trpící intolerancí na lepek.
Balení obsahuje 250 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.