Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

PRIESSNITZ Hřejivé mazání De Luxe 200 ml

96
26
starstarstarstarstar  96 %
PRIESSNITZ Hřejivé mazání De Luxe 200 ml
Priessnitz Hřejivé mazání antiflogistic bylo vyvinuto, aby ulevilo ztuhlým a bolestivým místům na vašem těle. Více informací
Kód výrobku: 91774
Cena s DPH: 212 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku PRIESSNITZ Hřejivé mazání De Luxe 200 ml

(96 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Artep(29.10.2015)starstarstarstar

Na zatuhlé svaly krční páteře - dobře se roztírá, ale hřejivý účinnek nebyl až tak silný. Příště zkusím zábal.

Naďa M.(28.10.2015)starstarstarstarstar

Úžasný krém. Krásně a rychle se vstřebává a od malých bolestí kloubů i svalů pomůže hned.

Zita T.(28.10.2015)starstarstarstarstar

Krém mě fakt mile překvapil. Mažu s ním namožená záda od toho jak pořád zvedám malého syna a je to paráda. Manžel mi ho krade na bolavé klouby.

Patricie S.(28.10.2015)starstarstarstarstar

Často a ráda sportuji a tenhle krém mě nejednou zachránil od bolavých nohou i kolen. Je super a v zimě báječně prohřeje.

dagmara49(27.10.2015)starstarstarstarstar

Krém má skvělou konzistenci a krásně se vstřebává. Prohřátí jsem doslova cítila, bolavým svalům se hned ulevilo.

ludmila7(15.10.2015)starstarstarstarstar

100% spokojenost, příjemný na ruce masírujícího, krásně hřeje na bolavých místech, velká úleva zejména po dlouhodobé fyzické námaze zad, rukou apod.

fantacoke(14.10.2015)starstarstarstarstar

jsem s ní maximálně spokojená, krásně hřeje, moc příjemné na pokožce a pomáhá

mamiška(09.10.2015)starstarstarstarstar

spokojenost, dobře se roztírá, je dobré masírovat, zabalit,pak krásně prohřeje

chobotek(07.10.2015)starstarstarstarstar

Perfektní na bolavá a zatuhlá záda, dobře se roztírá a příjemně hřeje.

martina.chumlenova(07.10.2015)starstarstarstarstar

Tato mast vyborne ucinkuje na ztuhle svaly krcni patere-rozhodne doporucuji

llucinka(07.10.2015)starstarstarstarstar

Po použití přijemný pocit tepla, pomáhá proti ztuhlým svalům, povolí, zahřeje. Příjemná vůně a koupě rozhodně stojí za to.

ppetisska(07.10.2015)starstarstarstarstar

Na ztuhlé svaly a bolavá kolena i záda ideální :) krásně zahřeje a za chvíli je po bolesti.

rabi(07.10.2015)starstarstarstarstar

Na podzim ideální! Skvěle prohřeje záda a ztuhlé svaly a nádherně voní. Doporučuji namazat záda, obléci se nebo zabalit do deky a užívat si hřejivé účinky.

andreak(07.10.2015)starstarstarstarstar

Zkouším na namožené zápěstí a manžel na záda a příjemně ulevuje od bolesti a napětí. Zaujalo mě čistě přírodní složení!

shabnam(07.10.2015)starstarstarstarstar

vyzkoušela jsem na bolavé nohy a po chvíli jsem cítila,že se mi svaly příjemně uvolňují.Ani jsem nezaznamenala kožní reakci nebo přílišnou hřejivost. Doporučuji

cucaracha(05.10.2015)starstarstarstarstar

Perfektní na namožená záda,bolavé nohy, příjemně voní, dobře se roztírá není pocit ulepenosti. Rozhodně doporučuji!

Vysohlidova(05.10.2015)starstarstarstar

Určitě pomáhá proti bolesti, ale kapsaicin mě pak nutí si namazané místo drbat

lada.ouhrabkova@seznam.cz(01.10.2015)starstarstarstarstar

Pomáhá na namožené svaly a klouby, nelepí a dobře se roztírá!

kamilka(01.10.2015)starstarstarstar

Vyzkoušela jsem na namoženou ruku a po týdnu bolest povolila. Jemně hřejivý krém s příjemnou vůní, není mastný a lepivý. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

snegurka(30.09.2015)starstarstarstar

Lehce hřejivé mazání na bolavé svaly. Zmirňuje bolest. Perfektně se roztírá. Líbí se mí i vůně.

ireenaa(29.09.2015)starstarstarstarstar

Při bolestech zad okamžitě ulevuje od bolesti, příjemně hřeje. Pravidelným mazáním bolest rychle ustupuje.Krásně se roztírá.Doporučuji

anelin(29.09.2015)starstarstarstarstar

Jemná kafrová vůně, dobře se roztírá i vstřebává. Po nanesení kůže zčervená ale zase to vymizí. Po aplikaci je vhodné být v teple a v klidu a nechat působit.

spilkova(29.09.2015)starstarstarstar

Nikdy před tím jsem "hřejivé mazání" nezkoušela a jsem za tuto zkušenost velmi ráda, protože mi vyhovuje více než "chladivé" krémy na místa s chronickým zán...

JaninaJ(28.09.2015)starstarstarstarstar

Výrobek se nelepí jako jiné produkty,hezky se vstřebá,prohřeje ztuhlé svalstvo,uleví-zmírní,utlumí bolest.Není to všelék,ale ve srovnání s jinými produkty VEDE.

Denisa(25.09.2015)starstarstarstarstar

Výrobek jsem použila na masáž zad,když jsem je měla ztuhlé a bolelo mě to a po chvilce jsem ucítila úlevu,což je super a pěkně to hřálo.

rezetka(22.09.2015)starstarstarstarstar

Bezva! Bolest utlumí a zahřeje. Na zimní potíže jako dělaný!

Ověřený zákazník(13.04.2012)starstarstarstarstar

Produkt nám pomáhá a ulevuje od bolesti

PRO: Pomáhá, ulevuje
lenka kuchařová(07.12.2011)starstarstarstar

Protože mi pomhlBolest se zmírnilaVětšinou tablety od bolestuUž jsem doporočila manželovi ,bratrovi ,rodičůmVšichni jsou spokojeniNení nač si dávat pozor, vše bylo v pořádku

PRO: pomáhá od bolestibylo to na doproručenívyzkoušela jsem kamarádky funguje to
Ověřený zákazník(15.08.2011)starstarstarstarstar

zatim jeste nelze hodnotit

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu