Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

FARMAX Preventan Akut 30 tablet

94
27
starstarstarstarstar  94 %
akceFARMAX Preventan Akut 30 tablet
Medvědí síla pro celou rodinu, na kterou se můžete spolehnout, i když je to akutní. Podpoří imunitu a napomůže ke zmírnění únavy a nepohody. Více informací
Kód výrobku: 7716
Běžná cena: 169 Kč (ušetříte: 50 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 119 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku FARMAX Preventan Akut 30 tablet

(94 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
kucerova.122@seznam.cz(28.11.2016)starstarstarstarstar

janina.ruzkova@seznam.cz(17.05.2016)starstarstarstarstar

nevada.l(09.03.2016)starstarstarstarstar

vondrakova1@seznam.cz(01.12.2015)starstarstarstarstar

V chřipkovém období nám nesmí chybět v lékárničce.

anka(02.10.2015)starstarstarstarstar

PetraV.(21.07.2015)starstarstarstarstar

prajitka(10.02.2015)starstarstarstarstar

listikova.jana(02.01.2015)starstarstarstar

skvěle pomáhá při nachlazení

kokomo(24.01.2014)starstarstarstarstar

Phalacocorax(28.12.2013)starstarstarstar

Když se začne brát po prvních příznacích nachlazení (např. pálení v krku) tak zabírá! Rozhodně doporučuji.

Anuska(19.12.2013)starstarstarstar

Při lehčí viróze se osvědčil. Musí se zavčas nasadit.

Vendi(15.04.2013)starstarstarstarstar

Mumunka(24.03.2013)starstarstarstarstar

RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.02.2013)starstarstar

- v době nemoci mám pocit, že něco dělám pro uzdravení - snadné užívání, dobrá chuť

Ověřený zákazník(06.01.2013)starstarstarstarstar

První pomocník při prvních příznacích chřipky či nachlazení, který pokud je použit včas, tak se nemoc nerozvine. Výborně pomáhá a směle doporučuji všem

Ověřený zákazník(20.12.2012)starstarstarstar

dostupné v každé lékárně rozumná cena Preventan používám vždy v období chřipek a spol. - spokojenost, pomáhá, doporučuje mi ho i praktický lékař lze si vybrat z různých druhů léku Preventan

PRO: vždy funkční, dobře chutná :)
PROTI: snad jen že se musí poctivě vycucat, jako bonbón
dita(14.11.2012)starstarstarstarstar

Mohu jenom doporučit, máme s ním výborné zkušenosti. Od té doby, co jej dcera užívá, není tak často nemocná (dříve se u ní často opakovaly záněty horních cest dýchacích a virózy)

Věra Hamplová(10.11.2012)starstarstarstar

účinný přípravek, avšak za vyšší cenu.

PRO: účinný přípravek
PROTI: vysoká cena
Kamila(01.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.10.2012)starstarstarstar

používám i jako prevenci v období viróz

PRO: velmi dobrý při viróze
Ověřený zákazník(05.10.2012)starstarstarstarstar

Produkt jsem před lety zkusila na doporučení lékařky ORL, kdykoliv má někdo z rodiny počáteční příznaky chřipky, ihned nasadíme Preventan a vyplatilo se. Děti mají téměř nulový počet zameškaných hodin a dokonce jim Preventan chutná.

PRO: - nastartuje imunitní systém - posílí organismus - skvělé v období chřipek
PROTI: - jen cena
rostlinka(04.10.2012)starstarstarstarstar

Výborná první pomoc při nastupujícím nachlazení nebo chřipce. Opravdu pomůže, pokud se užije včas při prvních příznacích.

jamavo(21.08.2012)starstar

verkamullerova(04.08.2012)starstarstarstarstar

dobrá prevence

rhlouchova@seznam.cz(02.08.2012)starstarstarstarstar

kalimero(01.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.05.2012)starstarstarstarstar

Rychlá pomoc při nachlazení

Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstarstar

VYHOVUJE MI HLAVNĚ TO, ŽE UŽÍVÁ POUZE 2xDENNĚ..:)

PRO: RYCHLÁ ÚLEVA
julie.karizkova@seznam.cz(11.03.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(12.02.2012)starstarstarstarstar

výborný

Zdeněk Poskočil(08.01.2012)starstarstarstarstar

lék znám a je vynikajicí. Skutečně léčí a nepřímo a to je i jeho druhá cenná vlastnost

PRO: jako jeden z mála léků skutečně léčí a jeho účinek je fantastický. Všechny ostatní nesmysly jsem obrazně řečeno hodil do popelnice, protože léčí pouze útěchou, že je člověk jí (Paralen, Ibalgin, Stoptusin, čaje atd). Toto je fantastický český výrobek. Kdyby se o tom vědělo víc, tak by nebyla nemocnost a zbytečné chození k doktorovi. O tomto přípravku by chtělo napsat víc, aby to každý pochopil naprosto transparentně. Uvažoval jsem, že v Autocadu nekreslím nějaké grafy jak zabírá, ale mám tolik aktivit, že nestíhám.... A ono je to stejně zbytečný, protože lidi na to stejně nedají, jsou masírováni drahou reklamou například na Coldrex, který je úplně nahovno a ještě kurví žaludek
PROTI: nevím o ničem
Bacardi(16.12.2011)starstarstarstarstar

Jay_Nee(01.12.2011)starstarstarstarstar

Nejlepší záchrana. Zabírá v podstatě ihned. Velmi doporučuji.

Ověřený zákazník(25.11.2011)starstarstarstarstar

účinnost

PRO: účinnost
brezinova(04.11.2011)starstarstarstarstar

zuzkaIveta(06.10.2011)starstarstarstarstar

S tímto výrobkem jsem nadmíru spokojená!!!doporučuji!!

michal999(15.09.2011)starstarstarstarstar

jana(15.04.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu