Kokosový cukr v BIO kvalitě získaný z okvětí kokosových palem.
Kokosový cukr se získává z nektaru okvětí kokosových palem, které se před sběrem musí naříznout. Po sklizni se nechává z této sladké šťávy pomalým zahříváním úplně odpařit voda a výsledným produktem pak jsou krystalky kokosového cukru.
Pokud hledáte alternativu běžných sladidel, bude pro Vás tento kokosový cukr v BIO kvalitě ideální volbou. Jedná se o 100 % přírodní produkt s nízkým glykemickým indexem a neopakovatelnou chutí s karamelovým podtónem.
Kokosový cukr se velmi dobře rozpouští a proto se hodí ke slazení jak teplých tak studených nápojů. Výborně se hodí ke slazení koláčů dortů, zmrzlin a zákusků.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.