Kokosový cukr v BIO kvalitě získaný z okvětí kokosových palem.
Kokosový cukr se získává z nektaru okvětí kokosových palem, které se před sběrem musí naříznout. Po sklizni se nechává z této sladké šťávy pomalým zahříváním úplně odpařit voda a výsledným produktem pak jsou krystalky kokosového cukru.
Pokud hledáte alternativu běžných sladidel, bude pro Vás tento kokosový cukr v BIO kvalitě ideální volbou. Jedná se o 100 % přírodní produkt s nízkým glykemickým indexem a neopakovatelnou chutí s karamelovým podtónem.
Kokosový cukr se velmi dobře rozpouští a proto se hodí ke slazení jak teplých tak studených nápojů. Výborně se hodí ke slazení koláčů dortů, zmrzlin a zákusků.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.