Instantní rýžová kaše je bez lepku a laktózy, snadno připravitelná.
Skladem Zítra odešleme, u vás pozítří
Vhodná pro jedince s výživovým omezením při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině. Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce. K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin. Nutrikaše obsahuje 5 % chia semínek.
Snadná příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3 až 5 minutách je kaše připravena ke konzumaci. Nedoporučuje se používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit. Doporučuje se konzumace maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 3 porce po 60 g - hmotnost 180 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Zdenka Morvai
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.