Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

NEFDESANTÉ Beta Glukan 90 kapslí

94
15
starstarstarstarstar  94 %
akceNEFDESANTÉ Beta Glukan 90 kapslí
BETA GLUKAN obsahuje čistě přírodní látku 1-3 betaglukan. Více informací
Kód výrobku: 70386
Běžná cena: 258 Kč (ušetříte: 73 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 185 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku NEFDESANTÉ Beta Glukan 90 kapslí

(94 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Ludmila Žídková(30.12.2015)starstarstarstarstar

rajda(30.11.2014)starstarstarstarstar

Lemonka(17.03.2014)starstarstarstarstar

účinný přípravek pro prevenci i v době nástupu nemoci, kvalitní a za dobrou cenu. doporučuji

dvorakov(11.03.2014)starstarstarstar

lamela(16.02.2014)starstarstarstarstar

Eva Čákiová(20.04.2013)starstarstarstarstar

beta glukan užívám již několik let

PRO: pomáhá mi překonat jarní únavu
PROTI: nevím o ničem
Lemonka(15.04.2013)starstarstarstarstar

doporučuji, nejlépe pravidelně nebo aspoň když na vás něco leze:)

PRO: pomáhá mě i příteli na podporu imunity, příznivá cena
silvin(05.03.2013)starstarstarstarstar

vynikajicí přípravek na podporu imunity ale také v případě, když cítíte, že na vás něco leze :-) vřele doporučuji. Nic lepšího jsem zatím nenašla.

Radana(19.02.2013)starstarstarstarstar

skvělý přípravek,zvláště v chřipkovém období,užívám již několik let a chřipka se mi vyhýbá.

KonpiraMaru28(18.02.2013)starstarstarstarstar

Beta glukan není výmysl moderní doby, jeho biologické účinky jsou dobře známy již dlouhou dobu. Podporuje obranné reakce organismu proti všemožným útokům mikroorganismů, bakterií, parazitů apod. tím, že stimuluje makrofágy

PRO: Výrazný vliv na zvýšení obranyschopnosti organismu. Konkrétně prudukt od Nefdesanté obsahuje optimální množství beta glukanu v jedné kapsli.
PROTI: Jediná výtka - na krabičce není uvedena čistota beta glukanu.
erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(28.01.2013)starstarstarstarstar

Přírodní doplněk stravy, pomáhá i mé nemocné fence :)

PRO: skvělá podpora imunitního systému v době chřipek a nachlazení
Ověřený zákazník(25.01.2013)starstarstarstar

Skvělý za tuto cenu

jangutta(24.01.2013)starstarstarstarstar

Míra(13.12.2012)starstarstarstarstar

Naprosto doporučuji.

PRO: Skvělý účinek, v případě pocitu nástupu choroby lze použít bez problémů 10 kapslí denně. Pro prevenci stačí 1 - 2 kapsle. Üčinnější je pouze EPICOR, AHCC a Krocaní osac, který lze sbírat i u nás.
PROTI: NIC
Ověřený zákazník(27.11.2012)starstarstarstar

Jelikož jsem ještě nevypotřebovala celé balení, nemůžu hodnotit úplně. Myslím, že vliv na organismus tu je, ale je určitě zapotřebí užívat dlouhodobě.

PRO: Pozitivní vliv na organismus
PROTI: Nevhodné užívat před spaním, narušuje spánek
renulecek@tiscali.cz(15.11.2012)starstarstarstarstar

Doporucuji, dle meho mozna subjektivniho pocitu opravdu pomaha posilovat imunitu zejmena v obdobi chripek a viroz!

Ověřený zákazník(02.11.2012)starstarstarstarstar

Výrobek mi byl doporučen, zatím užívám krátce..

Hana Ročková(12.10.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt mi doporučili právě v této lékárně,protože jsem měla opakované problémy s bolestmi v krku. Minulou sezónu jsem přípravek na doporučení vyzkoušela a byla jsem spokojená, protože opravdu fungoval a zimu jsem přečkala bez větších problémů. Již jsem ho doporučila kamarádce, která ho společně s dětmi také užívá

PRO: účinný doplněk dobrá cena
Ověřený zákazník(24.09.2012)starstarstarstar

Hodnotím 100 procenty - nejde mi modře vyplnit pátá hvězdička

PRO: Rychlý nástup účinku - rýma a nachlazení pod kontrolou, velmi mírný průběh
martina(27.08.2012)starstarstar

Lemonka(22.05.2012)starstarstarstar

doproučuji

PRO: opravdu se mi zlepšila imunita
Ověřený zákazník(16.04.2012)starstarstarstarstar

Zabrání propuknutí nemoci a pokud jej začnu užívat až při onemocnění zmírní průběh a urychlí rekonvalescenci.Je třeba jej mít doma a v případě epidemie nebo prvních příznaků preventivně užívat.

Marie(06.02.2012)starstarstarstarstar

Četla jsem o beta glukanech před několika roky. Protože jsem byla často nachlazená, zkoušela jsem všechno možné bez většího efektu. Koupila jsem si beta glukan a od té doby si nekupuji na imunitu nic jiného.

PRO: Je dobrý na imunitu, beta glukan dávám i vnukům, hlavně v zimním období,velice pomáhá v době chřipek.
PROTI: Nemám žádné proti.
Horská(12.12.2011)starstarstarstar

Ano

PRO: Posílení i munita, beru ho.
Ověřený zákazník(12.12.2011)starstarstarstarstar

Podle mého názoru pomáhá... Doporučuji při oslabené imunitě.. Nedala jsem na reklamu, ale na radu lékárnice a jsem spokojená.

PRO: Pokud mi není nejlépe, vezmu si prášek ráno, večer a ráno se probudím bez příznaků nemoci
Oktogon(05.11.2011)starstarstarstarstar

Již MUDr. Pekárek, jako první propagátor Beta Glukanu tvrdil, že kdyby každý člověk užil denně kapsli Beta Glukanu tak za pár let nebude mít farmaceutický průmysl práci. Mám to mnohonásobně ověřeno, jedna kapsle denně stačí na prevenci a když člověk cítí náznak choroby v době infekcí tak, lze užít 10 kapslí denně bez vedlejších účinků a do tří dnů je po infekci. Cena je velice výhodná a vliv na zdraví velice široký. Srovnatelný výrobek od jiného výrobce neexistuje. Prtodukt je vhodný pro naprosto každého i zdánlivě zdravého člověka.

PRO: Tento Beta Glukan je naprostu unikátní, je vyroben z Ganodermy ( Ganoderma Lucidum ), je stabilní, trvanlivý a účinný. Předčí jej jen AHCC a Epicor. Nesrovnatelně lepší než vyráběný z Hlívy nebo kvasnic.
Šrámková Jaroslava(02.10.2011)starstarstarstarstar

zatím ověřuji

bravencova(15.05.2011)starstarstarstarstar

Iveta(27.04.2011)starstarstarstarstar

Petr Smazak(03.04.2011)starstarstarstarstar

chossova(20.04.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu