Mrazem sušené borůvky si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90% původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah zdraví prospěšných látek.
Užijte si sladkou a lahodnou chuť borůvek po celý rok! Při šetrném sušení mrazem (lyofilizací) se zachová maximum pozitivních vlastností tohoto drobného ovoce.
Borůvka patří mezi léčivky, které se dají zpracovat celé i včetně lístků. Borůvka má nezaměnitelnou chuť a patří tradičně mezi nejoblíbenější ovoce.
Mrazem sušené ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidávat do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaje i při pečení.
100 % mrazem sušené borůvky celé.
EU.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.