Čerstvě sklizena zelená káva obsahuje všechny nutriční hodnoty zrnek nepražené kávy, a je tak vynikajícím antioxidantem.
Brzy skladem
Nejcharakterističtějším prvkem zelené kávy je kyselina chlorogenová (CGA), která příznivě ovlivňuje metabolismus, vstřebávání sacharidů a tuků.
Zelená káva je považována za vynikající antioxidant. Podporuje látkovou výměnu, což zlepšuje duševní a psychické zdraví.
Zelenou kávu si můžete vychutnat samostatně nebo jako zelený čaj:
Dejte 2-3 kávové lžičky do hrnku nebo šálku, zalijte horkou, ale ne vroucí vodou! Zakryjte, nechte 5-6 minut odstát a poté přefiltrujte. Mnoho lidí tuto kávu konzumuje spolu s praženou kávou, aby potlačily nahořklou chuť zelené kávy, kterou způsobují polyfenoly. Doporučený poměr je 30-70% (50-50% pro ty, kteří drží nějakou redukční dietu).
zelená nepražená káva
Země Původu: EU
Energie 494 kJ / 118 kcal
tuk 0,2 g
protein 7,8 g
sacharidy 3,1 g
Sůl 0 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.