Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro vegany.
Vyrábí se z oloupaných dýňových jadérek, z nichž nejprve mechanicky, bez chemikálií, za studena vylisují olej a následně semelou na jemnou mouku. Od ostatních muk se liší zelenkavou barvou, charakteristickou chutí a vůní a různou použitelností.
Vhodná na pečení a zhušťování. Můžete z ní upéct chléb, pekárenské výrobky, pagáče, posúchy, nebo můžete použít místo pistácií.
Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.Skladujte na suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření, pečlivě uzavřené.
Balení obsahuje 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.