Lékárna.cz

BIO NEBIO Melasový přírodní třtinový cukr 300 g

BIO NEBIO Melasový přírodní třtinový cukr 300 g BIO NEBIO Melasový přírodní třtinový cukr 300 g

Melasový cukr má jemné vlhké krystalky, typickou chuť a vůni třtinové melasy.

Více informací

Skladem více než 5 kusů V pondělí 7. 10. odešleme, u vás v úterý 8. 10. (S přepravcem PPL o den dříve)

36 Kč

Potřebuji poradit

36 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

BIO NEBIO Melasový přírodní třtinový cukr 300 g

Vyrábí se zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Tmavě hnědá barva je důsledkem ponechání melasy v krystalcích cukru.  Pokud nám cukr ztvrdne, stačí jej nechat přes noc v míse přikrytý mokrou utěrkou.

Výhody produktu

  • Výrobek neobsahuje stopy alergenů.

Složení produktu

Energetická hodnota 1615 kJ/380 kcal
Tuky < 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 94 g
z toho cukry 94 g
Bílkoviny 0,9 g
Sůl 0,55 g
Vápník 352 mg (44 % DDD)
Hořčík 117 mg (39 % DDD)
Draslík 2275 mg (65 % DDD)
Železo 12,6 mg (90 % DDD)

Země původu

Mauritius

Doporučené použití

Melasový cukr je vynikající do marinád, omáček a kořeněných těst. Přidávat po lžičkách ke zvýraznění chuti jablkových štrúdlů a koláčů, čokoládových těst a perníků. Je skvělý do pikantních sladkokyselých marinád i marinád ze sójové omáčky např. se zázvorem a česnekem. Lžička melasového cukru zvýrazní chuť rajčatových omáček na těstoviny a pálivých směsí.

Důležitá upozornění

Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.

Množství v balení

Balení obsahuje 300 g.

BIO NEBIO Melasový přírodní třtinový cukr 300 g

100 %
Hodnotilo: 12 zákazníků
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
305662
Kód EAN:
8594052880038
Držitel rozhodnutí:
Země původu:
Mauricius
BIO NEBIO Melasový přírodní třtinový cukr 300 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.