Lékárna.cz

L-CITRULIN Roztok 100 g - příbalový leták

Potravina pro zvláštní lékařské účely
L-CITRULIN Roztok 100 g L-CITRULIN Roztok 100 g

Doprava zdarma

K dietnímu postupu při poruše funkce karbamoylfosfátsynthetázy a ornithinkarbamoyltransferázy u dětí a dospělých.

Více informací

Skladem Pozítří odešleme, u vás v pondělí 13. 5.

5 109 Kč
Doprava domů od 59 Kč 97 % spokojených zákazníků

Potřebuji poradit

5 109 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

L-CITRULIN Roztok 100 g

Příbalovou informaci k produktu L-CITRULIN Roztok 100 g stáhnete ve formátu pdf zde: L-CITRULIN Roztok 100 g.pdf

L-CITRULIN Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely Aminokyselina L-citrulin v prášku. Určeno k dietnímu postu- pu při poruchách vyžadujících dodávání L-citrulinu, např. při poruše funkce karbamoylfosfát syntetázy a ornitinkarba- moyl transferázy. Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání. Používejte pouze pod lékařským dohledem. Není vhodné jako jediný zdroj výživy. Určeno pro děti a dospělé. Doporučený příjem:

Množství a ředění výživy určí lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy v závislosti na věku, tělesné hmotnosti a zdravotním stavu pacienta. Příprava:

L-CITRULIN může být rozmíchán ve vodě, speciální výživě nebo v povolených jídlech a nápojích.

Minimální trvanlivost do:

Skladování:

Skladujte na suchém a chladném místě. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření. Složení:

L-citrulinVýrobce: SHS International Ltd., 100 Wavertree Boulevard, Liverpool L7 9PT, Velká Británie Kontakt pro ČR:

Nutricia a.s., Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4, infolinka: 800 110 001 Obsah:

100 g eNutriční informace na 100 g prášku: Energetická hodnota

1525 kJ 359 kcal Tuky

0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy

0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny (ekvivalent)

89,7 g Dusík 24 g L-citrulin 100 g Sůl

0 g CZ108633/02/102014

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.