Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Matcha Tea BIO

AROMATICA Kosmín bylinná regenerační mast na rty 25 ml

93
21
starstarstarstarstar  93 %
akceAROMATICA Kosmín bylinná regenerační mast na rty 25 ml
Ošetřete popraskané rty a opary regenerační mastí Kosmín. Urychluje hojení, snižuje bolest a eliminuje tvoření jizev. Více informací
Kód výrobku: 360
Běžná cena: 82 Kč (ušetříte: 16 Kč = 20 %)
Cena s DPH: 66 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 26.9.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku AROMATICA Kosmín bylinná regenerační mast na rty 25 ml

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pinetka(29.07.2016)starstarstarstarstar

Vyléčí popraskane rty a hlavně i koutky.

Svatava Nedvědová(23.05.2016)starstarstarstarstar

Vynikající mast na rty, používám často

blazhan(06.11.2015)starstarstarstarstar

sidlinka(14.09.2015)starstarstarstarstar

keporkak6@seznam.cz(28.04.2015)starstarstarstarstar

Vynikající mast na doléčení oparů, urychluje hojení. Doporučuji i ostatním.

lillith(23.04.2015)starstarstarstarstar

Kalivanka(04.12.2014)starstarstarstarstar

Opravdu účinná mast, krásně rty zvláční

michaela.tejnor@seznam.cz(17.06.2014)starstarstarstarstar

Meggy(11.06.2014)starstarstarstarstar

Výborný na suché rty a doléčování oparů.Celá řada AROMATICA Kosmín je vynikající.

ireenaa(31.03.2014)starstarstarstarstar

elibaba(12.03.2014)starstarstarstar

Zahojil popraskané rty i od rýmy odřený nos. Plastová tuba postupným opotřebením na boční hraně praskla.

mandlicek(13.01.2014)starstarstarstarstar

Regeneruje rty, pusobi priznive i na doleceni oparu.

kejvalova(03.08.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(08.03.2013)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: pro mě zatím nejlepší přípravek na rty
PROTI: nic
Klara(26.02.2013)starstarstar

bubbagump(17.02.2013)starstarstarstarstar

Nejlepší balzám na hojení rtů, který jsem kdy vyzkoušela. Vzpamatují se po něm i do krve rozpraskané rty nebo noc odřený od rýmy.

Ověřený zákazník(13.11.2012)starstarstar

Pleť se sice s používáním trochu zlepšila, ale po pár dnech mi začal hodně stahovat pokožku.

PRO: pleť se zlepšila
PROTI: stahovací účinky
erika(05.09.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.04.2012)starstarstarstarstar

dobře hojí nos po rýmě

mjacek(25.10.2011)starstarstarstarstar

mousa(11.10.2011)starstarstarstarstar

jana(15.04.2011)starstarstarstarstar

Vladan(13.01.2011)starstarstarstar

lu-lu(22.09.2010)starstarstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz