GARLIC VEGI Česneková ochucovací směs v BIO kvalitě je vhodná do studených i teplých pokrmů. Výtečná je na úprava všech druhů ryb.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
GARLIC VEGI se používá do studených pokrmů bez vaření, do pomazánek a salátů, v teplé kuchyni do polévek, omáček, těstovin a na dušení masa a zeleniny. Výtečná je na úpravu všech druhů ryb.
Mořská sůl (NaCl max 40 %), BIO zelenina a BIO bylinky 57 % (BIO česnek 30 %, BIO cibule 15 %, BIO pórek, BIO libeček, BIO petrželová nať, BIO saturejka), fruktóza.
NA TENTO VÝROBEK SE POUŽILO 200 G ČERSTVÉ ZELENINY A BYLINY.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70% vlhkosti vzduchu.
35 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.