Oblíbené položky

Úvodní strana » Značky » J » JIZERKA

JIZERKA

Produktové řady

  • JIZERKA přirozeně bezlepková směs zelená 1000 g Registrovaný léčivý přípravek

    skladem do 24 hodin

    Bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin. Složení : kukuřičný škrob deproteinovaný- vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka LP 20 dextroza guarová mouka E 412 zahušťovadlo emulgátor lecitin kyselina citrónová E 330 kyselina askorbová E 300 100 g výrobku průměrně obsahuje 1 505 KJ ( 359 kcal ), bílkoviny 3,08 g , sacharidy 78,5 g,tuk 1,56 gObsah gliadinu je 1,7mg/100 g sušinySpotřebujte do data uvedeného na přídavné etiketě.Skladujte v suchu a při teplotě do 18 °C Rádi bychom Vám doporučili recepty, v kterých Bezlepková směs Jizerka hraje nezastupitelnou úlohu. Recept na světlý chlébSměs Jizerka 0,5 kg , voda 3,5 dcl, droždí 20 g, sůl 7 g, máslo 20 g. Droždí rozpustíme ve studené vodě a nalijeme do mísící nádoby. Navážíme Jizerku, sůl a krátce intenzivně vyhněteme těsto. Nakonec hnětení přidáme máslo. Necháme 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme bochánek na pečící plech. Přikryté necháme kynout asi 1 hod. Před pečením povrch bochánku namašlujeme vodou. Začínáme péct při teplotě 200°C, kterou po 15 min stáhneme na 180°C. Pečeme celkem asi 60 minut. Recept na sladké těsto: Tlačené koláčeSměs Jizerka 200 g , cukr krupice 35 g, droždí 10 g, máslo 30 g , sůl 3 g, vejce 1 ks, voda 1 dcl, žmolenka: směs 100 g, máslo 50 g, cukr 50 g. Droždí rozpustíme ve vodě, přidáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo a domícháme. Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 min.odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kulič- ky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 min. Poté kuličky roz- máčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme různou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce ). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypeme žmolenkou. Pečeme při 180°C asi 20 min. Recept: Šlehaná bábovka6 čerstvých vajec, 6 lžic směsi Jizerka, 6 lžic krupicového cukru, 1 lžíce stolního oleje. Formu vymažeme olejem a vysypeme bezlepkovou strouhankou. Vejce oddělíme a šleháme nejdříve bílky při nejvyšší rychlosti za postupného přidávání cukru až vyšleháme pevný sníh. Snížíme rychlost šlehání a postupně zašleháváme žloutky. Po zašlehání žloutků na nejpomalejší chod postupně do hmoty vmícháme bezlep- kovou směs Jizerka a nakonec lžíci stolního oleje. Hmotu nalijeme do připravené formy a pečeme při 180°C po dobu 30 minut. Hmotnost: 1 000 g ( - 3 % )

    89 Kč

  • JIZERKA bezlepková směs 1000g zlatá

    skladem do 24 hodin

    BEZ LEPKU. Složení: pšeničný škrob deprotienovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina citronová, látka zlepšující mouku kyselina askorbová. 100g výrobku průměrně obsahuje: energetická hodnota 1548 kJ(370 kcal), tuky 2,1g, nas.mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 83,4g, cukry 3,9g, bílkoviny 3,1g, sůl 0,1g. Může obsahovat stopy sezamu, oxidu siřičitého.

    89 Kč -5% 94 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb vícezrnný 500 g

    skladem do 24 hodin

    Složení: Bezlepková směs (pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar E 412, emulgátor sojový lecitin E 322, kyselina citronová E 330, látka zlepšující mouku kyselina askorbová E 300), chlebový posyp (pohankové vločky, jáhlové vločky, kmín, kukuřičná mouka), sůl s jodem.

    64 Kč -11% 72 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Akce

    skladem do 24 hodin

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení : bezlepková směs ( pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka LP 20,dextroza,guarová mouka E 412 zahušťovadlo,emulgátor lecitin,kyselina citrónová E 330,kyselina askorbová E 300), jablečná vláknina,sůl s jodem. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1 350 kJ ( 322 kcal ), bílkoviny 3,11 g, sacharidy 72,7 g, tuky 1,64 g Obsah gliadinu je 2,36 mg / 100 g sušiny Přibaleno 10 g instantního droždí. Návod k přípravě tmavého chleba bezlepkového V přístroji Backmeister - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit program ¨Schnell ¨a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -22% 69 Kč

  • Směs na bezlepkový knedlík 350 g

    skladem do 24 hodin

    Složení: Kukuřičný škrob, bramborový škrob, bramborová mouka, sójová mouka, sůl (2%), zahušťovadlo (celulóza). Nutriční hodnoty (ve 100g výrobku): Energetická hodnota 1395,6 kJ (333 kcal)   Bílkoviny 4,48g   Uhlohydráty 75,9   Tuky 0,8g   Návod na přípravu bezlepkového knedlíku: Připravte si směs na přípravu bezlepkových knedlíků Kroner (250-300g podle toho, jak velký knedlík chcete), alobalovou formu, droždí a 300-350ml vody. Případně můžete místo poloviny množství vody použít mléko. Do nádoby dejte mouku, vykynutý kvásek a vody tolik, aby bylo těsto zhruba stejné kozistence jako na lívance. Ručním mixérem vše velmi dobře vymixujte tak, aby v těstě nebyly hrudky, těsto bylo hladké a bylo spíš řidší než husté, protože ve formě lépe drží tvar a hotový knedlík je pak jemnější. Těsto poté vylijte do připravené formy a přikryté nechte kynout. Vykynuté těsto dejte i s formou na pařák a nechte vařit cca 25-30 minut. Hotový knedlík vyklopte. Je-li určen k okamžité spotřebě, knedlík nakrájejte. Pokud je knedlík určen k uskladnění, uložte jej vcelku do mrazničky. Pro úspěšný výsledek doporučujeme dodržet návod na přípravu.

    46 Kč -12% 52 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb bílý 500 g

    skladem do 24 hodin

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení :BEZ LEPKU bezlepková směs [ kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný (oxid siřičitý), lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový , dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citrónová], deproteinovaný škrob pšeničný, sůl. Může obsahovat stopy vajec, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1535 kJ (367 kcal ), bílkoviny 4,0 g, sacharidy 81,6 g, tuky 2,2 g Obsah gliadinu je 1,68 mg / 100 g sušiny Návod k přípravě bílého chleba bezlepkového V přístroji - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit příslušný program a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -13% 62 Kč

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám