Oblíbené položky

Úvodní strana » Značky » J » JIZERKA

JIZERKA

Cena (Kč):

Druh zboží

Klíčová vlastnost

Neobsahuje

Jednotkové množství

Produkty této značky

  • JIZERKA přirozeně bezlepková směs zelená 1000 g

    skladem do 24 hodin

    Bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin. Složení : kukuřičný škrob deproteinovaný- vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka LP 20 dextroza guarová mouka E 412 zahušťovadlo emulgátor lecitin kyselina citrónová E 330 kyselina askorbová E 300 100 g výrobku průměrně obsahuje 1 505 KJ ( 359 kcal ), bílkoviny 3,08 g , sacharidy 78,5 g,tuk 1,56 gObsah gliadinu je 1,7mg/100 g sušinySpotřebujte do data uvedeného na přídavné etiketě.Skladujte v suchu a při teplotě do 18 °C Rádi bychom Vám doporučili recepty, v kterých Bezlepková směs Jizerka hraje nezastupitelnou úlohu. Recept na světlý chlébSměs Jizerka 0,5 kg , voda 3,5 dcl, droždí 20 g, sůl 7 g, máslo 20 g. Droždí rozpustíme ve studené vodě a nalijeme do mísící nádoby. Navážíme Jizerku, sůl a krátce intenzivně vyhněteme těsto. Nakonec hnětení přidáme máslo. Necháme 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme bochánek na pečící plech. Přikryté necháme kynout asi 1 hod. Před pečením povrch bochánku namašlujeme vodou. Začínáme péct při teplotě 200°C, kterou po 15 min stáhneme na 180°C. Pečeme celkem asi 60 minut. Recept na sladké těsto: Tlačené koláčeSměs Jizerka 200 g , cukr krupice 35 g, droždí 10 g, máslo 30 g , sůl 3 g, vejce 1 ks, voda 1 dcl, žmolenka: směs 100 g, máslo 50 g, cukr 50 g. Droždí rozpustíme ve vodě, přidáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo a domícháme. Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 min.odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kulič- ky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 min. Poté kuličky roz- máčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme různou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce ). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypeme žmolenkou. Pečeme při 180°C asi 20 min. Recept: Šlehaná bábovka6 čerstvých vajec, 6 lžic směsi Jizerka, 6 lžic krupicového cukru, 1 lžíce stolního oleje. Formu vymažeme olejem a vysypeme bezlepkovou strouhankou. Vejce oddělíme a šleháme nejdříve bílky při nejvyšší rychlosti za postupného přidávání cukru až vyšleháme pevný sníh. Snížíme rychlost šlehání a postupně zašleháváme žloutky. Po zašlehání žloutků na nejpomalejší chod postupně do hmoty vmícháme bezlep- kovou směs Jizerka a nakonec lžíci stolního oleje. Hmotu nalijeme do připravené formy a pečeme při 180°C po dobu 30 minut. Hmotnost: 1 000 g ( - 3 % )

    89 Kč -3% 92 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb bílý 500 g

    skladem do 24 hodin

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení :BEZ LEPKU bezlepková směs [ kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný (oxid siřičitý), lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový , dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citrónová], deproteinovaný škrob pšeničný, sůl. Může obsahovat stopy vajec, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1535 kJ (367 kcal ), bílkoviny 4,0 g, sacharidy 81,6 g, tuky 2,2 g Obsah gliadinu je 1,68 mg / 100 g sušiny Návod k přípravě bílého chleba bezlepkového V přístroji - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit příslušný program a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -13% 62 Kč

  • JIZERKA bezlepková směs 1000g zlatá

    skladem do 24 hodin

    BEZ LEPKU. Složení: pšeničný škrob deprotienovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina citronová, látka zlepšující mouku kyselina askorbová. 100g výrobku průměrně obsahuje: energetická hodnota 1548 kJ(370 kcal), tuky 2,1g, nas.mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 83,4g, cukry 3,9g, bílkoviny 3,1g, sůl 0,1g. Může obsahovat stopy sezamu, oxidu siřičitého.

    89 Kč -5% 94 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Akce

    skladem do 24 hodin

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení : bezlepková směs ( pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka LP 20,dextroza,guarová mouka E 412 zahušťovadlo,emulgátor lecitin,kyselina citrónová E 330,kyselina askorbová E 300), jablečná vláknina,sůl s jodem. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1 350 kJ ( 322 kcal ), bílkoviny 3,11 g, sacharidy 72,7 g, tuky 1,64 g Obsah gliadinu je 2,36 mg / 100 g sušiny Přibaleno 10 g instantního droždí. Návod k přípravě tmavého chleba bezlepkového V přístroji Backmeister - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit program ¨Schnell ¨a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -22% 69 Kč

  • Směs na bezlepkový knedlík 350 g

    skladem do 24 hodin

    Složení: Kukuřičný škrob, bramborový škrob, bramborová mouka, sójová mouka, sůl (2%), zahušťovadlo (celulóza). Nutriční hodnoty (ve 100g výrobku): Energetická hodnota 1395,6 kJ (333 kcal)   Bílkoviny 4,48g   Uhlohydráty 75,9   Tuky 0,8g   Návod na přípravu bezlepkového knedlíku: Připravte si směs na přípravu bezlepkových knedlíků Kroner (250-300g podle toho, jak velký knedlík chcete), alobalovou formu, droždí a 300-350ml vody. Případně můžete místo poloviny množství vody použít mléko. Do nádoby dejte mouku, vykynutý kvásek a vody tolik, aby bylo těsto zhruba stejné kozistence jako na lívance. Ručním mixérem vše velmi dobře vymixujte tak, aby v těstě nebyly hrudky, těsto bylo hladké a bylo spíš řidší než husté, protože ve formě lépe drží tvar a hotový knedlík je pak jemnější. Těsto poté vylijte do připravené formy a přikryté nechte kynout. Vykynuté těsto dejte i s formou na pařák a nechte vařit cca 25-30 minut. Hotový knedlík vyklopte. Je-li určen k okamžité spotřebě, knedlík nakrájejte. Pokud je knedlík určen k uskladnění, uložte jej vcelku do mrazničky. Pro úspěšný výsledek doporučujeme dodržet návod na přípravu.

    46 Kč -12% 52 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb vícezrnný 500 g

    skladem do 24 hodin

    Složení: Bezlepková směs (pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar E 412, emulgátor sojový lecitin E 322, kyselina citronová E 330, látka zlepšující mouku kyselina askorbová E 300), chlebový posyp (pohankové vločky, jáhlové vločky, kmín, kukuřičná mouka), sůl s jodem.

    62 Kč -14% 72 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb slunečnicový 500g

    skladem do 24 hodin

    Bezlepková směs vhodná k přípravě chleba v domácí pekárně nebo běžné pečící troubě určená pro všechny pacienty, kteří dodržují bezlepkovou dietu. Příznaky: U batolat: neprospívá na váze, zvětšené bříško, nervozita, svalová slabost, zácpa, nedostatek železa, chudokrevnost. U školáků: nevysvětlitelná porucha růstu, ztráty na váze, opakující se nebo stále trvající bolesti břicha, průjem, zácpa, chudokrevnost z nedostatku železa, kyseliny listové, vitamínu B12, hypoplazie zubni skloviny, opakované aftozní stomatitidy, alopecie, nejasné zvýšení jaterních enzymů, izolovaný deficit IgA. U dospělých: nevysvětlitelná ztráta na váze (u žen hlavně po porodu), nevysvětlitelné pravidelně se opakující nebo stále trvající bolesti břicha, průjem, zácpa, chudokrevnost z nedostatku železa, kyseliny listové, vitamínu B12, hypoplazie zubní skloviny, opakované aftozní stomatitidy, alopecie, nejasné zvýšení jaterních enzymů, neplodnost mužů a žen, nejasná příčina osteopenie, atropatie, únavového syndromu, vaskulitidy, mikroskopické kolitidy, dráždivého tračníku, polyneuropatie, ataxie, myopatie, epilepsie s nálezem na CT nebo NMR, izolovaný deficit Iga. Celoživotní držení bezlepkové diety. Pekárna LIPA garantuje svým zákazníkům vysokou kvalitu těchto produktů, především dodržováním přísných kritérií při jejích výrobě. Hlavním předpokladem kvality a jistoty pro zákazníka dodržujícího bezlepkovou dietu je oddělená výroba bezlepkového pečiva od výroby pečiva běžného. Tuto podmínku splňuje Pekárna LIPA na 100%. Dále jsou pravidelně prováděny kontroly obsahu gliadinu v jednotlivých výrobcích. Tyto kontroly provádí akreditovaná laboratoř. Složení: bezlepková směs (pšeničný Škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar E412, emulgátor sojový lecitin E322, kyselina citrónová E330, látka zlepšující mouku kyselina askorbová E300), jablečná vláknina, slunečnicové semeno 2,9%, sůl s jodem.

    54 Kč

Nejprodávanější značky

Akční nabídka do vaší schránky

Výhodné nabídky nemusíte hledat, pošleme vám je e-mailem.

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.

Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám