Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

JENAMAZOL 2% 20GM+APLIK Poševní krém

92
28
starstarstarstarstar  92 %
JENAMAZOL 2%  20GM+APLIK Poševní krém
Při vaginálních mykózách nebo zánětech pochvy vyvolaných choroboplodnými houbami (obvykle kvasinkami). Více informací
Kód výrobku: 68428
Běžná cena: 137 Kč (ušetříte: 15 Kč = 11 %)
Cena s DPH: 122 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Pátek 9.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku JENAMAZOL 2% 20GM+APLIK Poševní krém

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
miroslavarozvoralova(05.10.2016)starstarstarstarstar

katerina(29.08.2016)starstarstarstarstar

kuginka96@seznam.cz(27.06.2016)starstarstarstarstar

jitanal(18.05.2016)starstarstarstarstar

evas13@seznam.cz(14.02.2016)starstarstarstar

mamiška(26.06.2015)starstarstarstarstar

thera228@seznam.cz(14.01.2015)starstarstarstarstar

Super ! Funguje hned po prvni aplikaci.

VB(30.06.2014)starstarstarstarstar

ivabel(17.04.2014)starstarstarstar

Mnohem lepší a šetrnější než tablety typu Canesten. Na druhou stranu je efekt stejně krátkodobý a problém se bude vracet....

iveta.p.007@seznam.cz(14.02.2014)starstarstarstar

Terka66(17.01.2014)starstarstarstarstar

Konečně něco zabírá! Snadná aplikace, rychlá účinnost a nečekaně skvělý výsledek na jedničku!

hkohoutice(02.01.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji. Plní daný účel.

Iveta(23.11.2013)starstarstarstarstar

Eva Janečková(18.11.2013)starstarstarstarstar

kalimero(16.11.2013)starstarstarstarstar

1.mirka(05.08.2013)starstarstarstarstar

avar(11.06.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.05.2013)starstarstar

Rychlá léčba bez receptu.

barcolaska(25.04.2013)starstarstarstarstar

petrara(16.01.2013)starstarstarstarstar

anna(15.10.2012)starstarstar

vyhovovaly mi přiložené 3 aplikátory,po použítí potíže vymizely,ale bohužel po týdnu se opět vrátily,lék pro mé potíže asi nebyl ten pravý,přesto ostatním doporučuji k vyzkoušení

PRO: Snadná aplikace
PROTI: nevím
Ověřený zákazník(04.08.2012)starstarstarstarstar

:o)

PRO: Pomáhá.
PROTI: Nic.
Dolorka(03.08.2012)starstarstarstarstar

damijana(02.08.2012)starstarstarstar

macinka(28.07.2012)starstarstarstarstar

Štěpánka(21.07.2012)starstarstarstarstar

Cenově dostupný a rychle účinný. Lepší přípravek v těchto potížích jsem neobjevila a ani hledat už nebudu. spokojenost maximální

PRO: Cenově dostupný a rychle účinný. Lepší přípravek v těchto potížích jsem neobjevila a ani hledat už nebudu. spokojenost maximální
ajina(03.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(07.06.2012)starstarstarstar

doporučuji, je dobré ho mít po ruce

PRO: rychlý účinek
Ověřený zákazník(17.05.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji. Jednou mi byl předepsán lékařem, teď už si ho vyhledávám sama.

PRO: Účinný výrobek Snadná aplikace Vyhovující krémová konzistence Množství krému - v pohodě stačí na tři aplikátory a ještě dost zbyde (vhodné i pro partnera apod.)
PROTI: Snížení antikoncepčního účinku Možná i delší doba užívání. Již jsem měla i přípraveky pro jednodenní použití, ale je pravda, že nebyly tak účiné, takže v tomto případě se trpělivost spíše vyplatí!
janine(05.05.2012)starstarstarstar

účinný, problémy vymizí po krátké době

PRO: účinný
PROTI: nic
lekninka(30.04.2012)starstarstarstarstar

Skvělý krém, opravdu pomáhá. Lepší než kdejaké krémy a čípky z reklamy a s vydesignovaným obalem.

Suchá(11.02.2012)starstar

Doporučila viz výše

PRO: Jediný přípravek i z mastí předepsanýchlékařem,kterýpomáhá od úporného svědění
PROTI: nemusel by být v každém aplikátor a mohlo by být tudíž levnější
jopka(26.01.2012)starstarstarstarstar

martinadl(02.01.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.12.2011)starstarstarstarstar

je účinný, snadno aplikovatelný

PRO: splnil očekávaný výsledek
Aduna(24.10.2011)starstarstarstar

Ověřený zákazník(10.10.2011)starstarstarstarstar

velmi účinný produkt, jednoduchá aplikace

PRO: velmi účinný produkt, jednoduchá aplikace
Ověřený zákazník(23.09.2011)starstarstarstar

jsem spokojená

PRO: bez předpisurychlá úleva
Ověřený zákazník(06.07.2011)starstarstarstarstar

rychlý a účiný krém

Ivona Binarová(22.01.2011)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu