Jáhlová kaše je rychlá a zdravá snídaně, navíc přirozeně bezlepková. Ochuťte si ráno pokaždé jinak – ovocem, skořicí, kakaem nebo třeba semínky.
Jáhlová kaše je jednou z nejhodnotnějších potravin našich předků. Jedná se o vyloupaná zrnka prosa, která jsou bohatá na živiny a neobsahují lepek, tudíž jsou vhodné pro celiaky. Kaše chutná skvěle na sladko i slano a je během chvíle hotová.
Kaše z jáhel by měla být, vhledem k vysokému obsahu látek podporujících stavbu organizmu, častou součástí dětského jídelníčku. Výborně se hodí také pro lidi s nemocnou slinivkou, protože je velmi lehce stravitelná a má vysokou výživovou hodnotu. Jáhly reagují při trávení zásaditě, takže výborně pomáhají i proti překyselení organismu.
Jáhly obsahují cenné minerální látky, vlákninu a vitamíny skupiny B, takže jsou skutečným klenotem pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě. Ač to zní neuvěřitelně, tak se využívají i při redukční dietě, ale jsou vynikající i pro sportovce a díky tomu, že neobsahují lepek, jsou hojně využívány i celiaky.
100% extrudované jáhly.
Energie: 1666 kJ/ 393kcal; Tuky: 4,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g; Sacharidy: 76,0g - z toho cukry 0,3g; Vláknina: 3.2g; Bílkoviny: 13,0g; Sůl: <0,01g
Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Skladujte na suchém a temném místě
Česká republika
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.