Cukr z nektaru květů kokosové palmy v bio kvalitě.
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. V jižní a jihovýchodní Asii se používá již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo.
100% bio kokosový cukr.
| Energetická hodnota | 1636,6 kJ/ 390,9 kcal |
| Tuky | 1,02 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
| Sacharidy | 94,6 g |
| - z toho: cukry | 81,3 g |
| Bílkoviny | 0,8 g |
| Sůl | 0,125 g |
| Sůl | 0,82 g |
Indonésie
Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru.
Balení obsahuje 500 g.
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.