Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

HBF Dětská mast s rybím tukem Rybilka Neo 2x 100 ml + ubrousky

91
15
starstarstarstarstar  91 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
HBF Dětská mast s rybím tukem Rybilka Neo 2x 100 ml + ubrousky
Dětská mast na opruzeniny. Speciální mast určená k ochraně a ošetření jemné pokožky kojenců a batolat. Nanáší se na opruzeniny, působí preventivně a...Více informací
Kód výrobku: 67791
Běžná cena: 229 Kč (ušetříte: 20 Kč = 9 %)
Cena s DPH: 209 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku HBF Dětská mast s rybím tukem Rybilka Neo 2x 100 ml + ubrousky

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
zarskamonika@seznam.cz(20.10.2016)starstarstarstarstar

lillith(03.04.2016)starstarstarstarstar

matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstar

gabi.benesova@gmail.com(07.06.2014)star

JarkaJ(17.01.2014)starstarstarstarstar

michalkaD(05.06.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(01.06.2013)starstar

výborná, používám už u druhého dítětě a žádné opruzeniny!

PRO: výborná
PROTI: žádné
Saraska(09.04.2013)starstarstarstarstar

Lucinek1988(27.03.2013)starstarstarstarstar

mopetra(15.01.2013)starstarstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

pinetka(22.11.2012)starstarstarstarstar

Bacardi(16.03.2012)starstarstarstarstar

Lucie Vrabcová(18.11.2011)starstarstarstar

Celkově doporučuji na udržování ne moc opruzené pokožky u miminek.

PRO: dobrá na údržování neopruzeného zadečku
PROTI: pokud je zadeček miminka již opruzen, Rybilka nepomůže
Ověřený zákazník(12.11.2011)starstarstarstarstar

Rybilku používáme od miminka, je prostě nejlepší :-)

PRO: Rybilku používáme od miminka, je prostě nejlepší :-)
Ověřený zákazník(07.11.2011)starstarstar

praktický obal, ale krém nevyhovující

hana(03.11.2011)starstarstarstar

výborná na opruzeniny.

PRO: výborná na opruzeniny.
Simona(25.10.2011)starstarstarstarstar

Levné, kvalitní

PRO: Je to levnější varianta kvalitní péče o dětskou prdelku.
Ověřený zákazník(22.10.2011)starstarstarstarstar

nej mast pro děti

Petra(16.10.2011)starstarstarstarstar

Rybilka je prostě nejlepší a cenově dostupná.

Dagmar Knotková(16.10.2011)starstarstarstarstar

Pro syna to nejlepší na zadeček vzhledem k poměru kvalita, množství a cena

PRO: - cena, - kvalita
Ověřený zákazník(28.08.2011)starstarstarstarstar

dopuručuje ji můj pediatrjsem s ní naprosto spokojená

Ariel 1962(12.08.2011)starstarstarstarstar

Ideální prevence zapařenin, přijatelná cena

PRO: Ideální prevence zapařenin, přijatelná cena
Ověřený zákazník(08.08.2011)starstarstarstarstar

Zkusila jsem několik výrobků na opruzeniny, ale tenhle je bezkonkurenčně nejlepší.

PRO: Nikdy mně nezklamala. Vždycky si poradila s každou formou opruzení. Stačí jen slabounká vrstva aby pokožka dýchala a je po problému.
Ověřený zákazník(01.08.2011)starstarstarstarstar

Perfektní

PRO: Perfektní
Janyna(22.07.2011)starstarstarstarstar

Za dobrou cenu poskytuje všechno, co se od takového výrobku očekává.

PRO: Cena.Účinek.Snášenlivost.
mket(15.02.2011)starstarstarstarstar

miska05(23.01.2011)starstarstarstarstar

velmi

Picrochol(12.01.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu