Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nutričně váš jídelníček.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 13. 5.
Parmazán: kešu rozmixujte najemno, přidejte sůl a lahůdkové droždí. Ke 3 lžicím rozehřátého olivového oleje přidejte žampiony nakrájené na plátky, uzenou sůl a orestujte dozlatova. Těstoviny dejte vařit do vroucí osolené vody a uvařte na skus. Rozehřejte zbylý olivový olej a přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Osolte a nechte pomalu zesklovatět (7–10 minut). Přidejte mouku s lahůdkovým droždím, zasmahněte. Zalijte nápojem a povařte na mírném plameni 10 minut. Rozmixujte tyčovým mixérem a případně dochuťte solí. Smíchejte scezené uvařené těstoviny s připravenou omáčkou a žampiony. Před podáváním vmíchejte i část parmazánu a dochuťte pepřem. Posypte zbytkem parmazánu.
Připravte si pečenou dýni jako polotovar: dýni očistěte, zabalte do alobalu, pečte vcelku při 180 °C do změknutí. Upečenou dýni snadno rozkrojíte, vydlabejte semínka, zbytek případně uschováte pro další použití. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, měly by být tak akorát na skus (al dente). Po uvaření těstoviny slijte. Suroviny na pesto dejte do mixéru a rozmixujte. V pánvi rozehřejte zbytek oleje, přidejte chilli a chvíli restujte. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek, nechte pomalu zesklovatět. Vložte dýni a opět krátce společně orestujte. Zalijte mandlovou smetanou a vodou (můžete použít vodu z vaření těstovin), mírně povařte cca 10 minut. Odstavte, rozmixujte na hladké pyré a dochuťte solí, trochou citronové šťávy a muškátovým oříškem. Vmíchejte scezené špagety a nechte obalit v omáčce. Podávejte společně s pestem, posypané konopným semínkem.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.