Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

CURAPROX zubní kartáček 5460 ultra soft

98
35
starstarstarstarstar  98 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
CURAPROX zubní kartáček 5460 ultra soft
Zubní kartáček, který dásně milují díky jeho 5460 ultrajemným, patentovaným CUREN vláknům, nabízí zcela jedinečnou jemnost a účinnost. Více informací
Kód výrobku: 99077
Cena s DPH: 105 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Doporučený produkt

Popis výrobku a recenze

Sensodyne Rapid 75ml zubní pasta

akceSensodyne Rapid 75ml zubní pasta
Kód výrobku 197656
Běžná cena 124 Kč
Cena s DPH: 96 Kč
Původní cena: 124 Kč
Ušetříte: 23 %
Dostupnost:
Skladem do 24 hodin
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku CURAPROX zubní kartáček 5460 ultra soft

(98 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Marta Krausová(25.04.2016)starstarstarstarstar

zuzana.klimova7@gmail.com(25.02.2016)starstarstarstarstar

Lucie.gerych@seznam.cz(17.01.2016)starstarstarstarstar

tomularo(25.11.2015)starstarstarstarstar

Aloisicka(19.11.2015)starstarstarstarstar

mirkajasurkova(04.10.2015)starstarstarstarstar

pethyna@gmail.com(29.07.2015)starstarstarstarstar

misa@2b.cz(18.06.2015)starstarstarstarstar

bundasekzofka(15.06.2015)starstarstarstarstar

již nekupuje celá rodina jiné kartáčky

geizy206(15.03.2015)starstarstarstarstar

JosefHavelka(15.12.2014)starstarstarstarstar

m.krausova@hotmail.cz(07.12.2014)starstarstarstarstar

Výborné!

cvrceeeek(21.11.2014)starstarstarstarstar

milanvedral@seznam.cz(01.11.2014)starstarstarstarstar

kartáček, který doporučuje snad každý zubař

Mrstikova9(21.10.2014)starstarstarstarstar

quemon@seznam.cz(02.09.2014)starstarstarstarstar

vankavanka@seznam.cz(22.07.2014)starstarstarstarstar

Richard Šmídl(20.01.2014)starstarstarstarstar

Blenda(25.12.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.06.2013)starstar

kartáček je dobře vytvarovaný, jednoduchý a nezzraňuje dásně

PRO: mámráda kartáčky které jsou měkké
PROTI: nemám nic
Ověřený zákazník(28.05.2013)starstarstarstar

nedráždí dásně, ale dobře čistí

barboraK(24.04.2013)starstarstarstarstar

Renata Guttenová(11.03.2013)starstarstarstarstar

Viz níže!

amazonka(10.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(21.02.2013)starstarstarstarstar

mohu jedině doporučit

PRO: příjemný na čištění zubů i pro mladší děti,nedráždí dásně je příjemně měkký
karel(24.01.2013)starstarstarstar

Produkty jsem zakoupil na doporučení zubního lékaře a jsem s nimi plně spokojen

PRO: vyhovuje
PROTI: nic nemám
Kveta(21.01.2013)starstarstarstarstar

chalcedonka(15.01.2013)starstarstarstarstar

bezkonkurenční kartáčky

littlemouse(28.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.12.2012)starstarstarstarstar

Pro moje dásně asi to nejlepší

PRO: krásně měkke
PROTI: vyšší cena
pegas(27.11.2012)starstarstarstarstar

František Štěpánek(31.10.2012)starstarstarstarstar

viděl jsem ho u bráchy

PRO: měkký, funkční, odolný
Blackie(17.10.2012)starstarstarstarstar

vendula.b(17.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.09.2012)starstarstarstarstar

Skvělý kartáček. Jemný a účinný.

renka33(28.09.2012)starstarstarstarstar

nejlepší kartáčky

Ověřený zákazník(17.09.2012)starstarstarstarstar

Produkt používám již dlouho a jsem velmi spokojena. V balení po třech je další výhodou velmi příznivá cena.

PRO: výhodné balení
Petr Smazak(29.08.2012)starstarstarstarstar

Naprosto skvělý kartáček, dokonale hladké zuby bez plaku.

elcabejby(20.08.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší zubní kartáčky, skvěle zuby vyčistí, při používání se mi téměř nedělá zubní kámen, při jiných kartáčcích ano. Zuby jsou krásně vyleštěné.

Ověřený zákazník(18.08.2012)starstarstarstarstar

Výborný kartáček na citlivé dásně

PRO: Cena Kvalita Barvy
PROTI: Výdrž
Braborcová(16.08.2012)starstarstarstarstar

hanarech@seznam.cz(15.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.08.2012)starstarstarstarstar

Skvělé kartáčky. Všem doporučuji. Balení po 3 kusech je opravdu výhodné. Snad nejlepší kartáčky na trhu.

Ověřený zákazník(09.08.2012)starstarstarstarstar

Super kartáček, už jiný nepoužívám....doporučuji!!!

z_sl(01.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.06.2012)starstarstarstarstar

Doporucuji, nedrazdi dasne a je mekky.

PRO: Skutecne velmi jemny a nedrazdivy kartacek
Ověřený zákazník(06.04.2012)starstarstarstarstar

Dobrý kartáček, jemný, ale přitom výborně čistí.

PRO: Dobrý kartáček, jemný, ale přitom výborně čistí.
Ověřený zákazník(26.02.2012)starstarstarstarstar

šetrné ke sklovině i dásním

Zdeniii(10.02.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší kartáčky, používáme celá rodina.

Ověřený zákazník(02.01.2012)starstarstarstarstar

Kvalitní kartáček, zejména v UltraSoft provedení.

Ověřený zákazník(25.12.2011)starstarstarstarstar

Kvalita odpovídá ceně, doporučuji

PRO: Dlouhodobá spokojenost
Ověřený zákazník(12.11.2011)starstarstarstarstar

už léta nekupuji jiné kartáčky. Používáme je celá rodina od babičky po děti

PRO: měkké, nedráždí dásně
Ověřený zákazník(29.10.2011)starstarstarstarstar

viděla jsem tento kartáček u svého zubaře, vyzkoušela a nemám důvod ho měnit

PRO: vynikající kartáček na zuby s malou hlavou a vysokou hustotou štětinpoužívám úrovně měkkosti "supersoft" a "ultrasoft"jiné kartáčky už nepoužívám
PROTI: celkem rychle se opotřebuje, což ale donutí vyměnit kartáček po 2-3 měsících, tak jak se to má
Ověřený zákazník(27.10.2011)starstarstarstarstar

Tyto kartáčky mi byly doporučeny zubařem. Používám je již delší dobu a myslím, že jsou jedny z nejlepších!

Eva(11.10.2011)starstarstarstarstar

produkt již používají všichni známí, každý si kartáčky chválí, hlavně pro velmi příjemné štětiny, které velmi šetrně čistí a vyhovující malý tvar kartáčku díky kterému se dostanete do do všech zákoutí zubní dutiny

PRO: jemné a dobře uzpůsobené štětiny, malá hlava kartáčku, která se bez problémů všude vejde
Nikol(10.10.2011)starstarstarstarstar

Veliká spokojenost s těmito kartáčky, jiné už nepoužívám ani já, ani má rodina.

PRO: Nejlepší kartáčky v ČR
HR(10.10.2011)starstarstarstarstar

tento typ kartáčků používám již několik let, mohu jen doporučit.

PRO: šetrnost k zubům
Ověřený zákazník(07.10.2011)starstarstarstarstar

nejlepší kartáčky na zuby

Ověřený zákazník(26.09.2011)starstarstarstarstar

nejlepší

Ověřený zákazník(21.09.2011)starstarstarstarstar

.

Ověřený zákazník(29.08.2011)starstarstarstarstar

Vřele doporučuji všem, užívám je již 7 let na doporučení mé zubní lékařky

PRO: Nejkvalitnější kartáčky na trhujemné i pro citlivé ďásně
Ověřený zákazník(26.08.2011)starstarstarstarstar

Ač vypadá obyčejně, je měkký a výborně čistí zuby. Doporučuji

PRO: MěkkýDobře čistí zuby
Ivana J.(23.08.2011)starstarstarstarstar

nejoblíbenější kartáček, už bych neměnila. Vyšší cena se vám vrátí dlouhou životností.

PRO: velmi hustý, měkký, příjemný kartáček
PROTI: cena..
Zdeňka Slavíková(21.08.2011)starstarstarstar

Značku doporučuji všemZvážit, zda stačé měkké či extra měkké

PRO: Nejlepší kartáčky na trhuTento produkt byl ultrasoft a tedy jsou hodně měkkéHezký design "limited edition"
Ověřený zákazník(15.08.2011)starstarstarstarstar

Velmi dobrý kvalitní kartáček, kupuji ho v lékárně již delší dobu.

PRO: Značková kvalita.
Ověřený zákazník(14.08.2011)starstarstarstarstar

Velmi dobré kartáčky.

JanTa(05.08.2011)starstarstarstarstar

v ordinaci stojí 100,- 1ks

PRO: kvalitní měkký kartáčekdoporučován zubařiskvělá cena na netu
exmillie(02.08.2011)starstarstarstarstar

Skvělá cena (3 za cenu 2) oproti běžně dostupným kartáčkům v drogerii, nikdy mi po něm nekrvácely dásně

PRO: velice měkký a příjemný zubní kartáček, doporučen zubním lékařem
alakon(15.04.2011)starstarstarstarstar

jana(15.04.2011)starstarstarstarstar

lucii(14.07.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu