Omáčka s výraznou chutí pro přípravu zálivek a omáček, přirozeně bezlepková.
Sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty, je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
Je vhodná na použití so dresinků, na zeleninu, maso i ryby, do pokrmů založené na rajčatech (např. omáčky na těstoviny)tamari potlačí kyselost rajčat a prospěje celkové chuti pokrmu, také se hodí do polévky, omáčky, zeleninové směsi.
Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte co nejdříve.
Balení obsahuje 500 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.