Nefiltrovaný a tepelně neošetřovaný jablečný ocet do kuchyně i koupelny.
Skladem více než 5 kusů V úterý 2. 4. odešleme, u vás ve středu 3. 4.
Jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím. Společnost získala ocenění jako Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje nebo Perla Zlínského kraje.
Ocet se vyrábí bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.
100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%. Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energická hodnota 65 kJ / 16 kcal, Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,5 g, Bílkoviny 0,1 g, Sůl 0,1 g.
EU
V kuchyni do salátů, pokrmů či marinád.
Balení obsahuje 500 ml.
Skladujte v suchu.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.