Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
Bulgur je polotovar připravený z naklíčené, usušené, nahrubo rozlámané a uvařené pšenice. Jeho využití v kuchyni je široké.
Turecko.
Bulgur lze využít místo rýže na přípravu rizota. Je také skvělý do různých zeleninových salátů, k plnění a zapékání zeleniny. Nebo na sladko pro přípravu snídaňových kaší. Může se vařit samotný nebo s dalšími obilovinami. Výhodou je, že na jeho uvaření stačí 15 - 20 minut.
Skladujte v suchu a chladu. Chrante před přímým slunečním zářením.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.