Kakao v bio kvalitě pro vaše děti, jako horký nápoj nebo při vašem pečení dobrot.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem PPL o den dříve)
Kakao je vyrobeno ze semen kakaovníku a je základní surovinou pro výrobu čokolády. Má výraznou hořkou chuť a pěstuje se především v západní Africe. Původ kakaa ale najdeme v Jižní Americe, odkud se v 16. století dostalo i do Evropy. Při výrobě se používá směs odrůd Trinitario, Forastero Amazónico a Criollo.
Kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla nejméně 10 %). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energická hodnota 1375 kJ / 329 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,5 g, Sacharidy 20 g z toho cukry 0,5 g, Vláknina 33 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,1 g.
Mimo EU.
Báječně se hodí do tradičních i těch méně obvyklých dezertů. Vykouzlíte s ním báječnou mramorovou bábovku, brownies, zmrzlinu i třeba čokoládové smoothie. Posypte si s ním ranní kaši nebo s ním ochuťte různé nepečené dezerty.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Balení obsahuje 150 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.