Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

PRIESSNITZ Chladivé mazání De Luxe 200 ml

97
27
starstarstarstarstar  97 %
PRIESSNITZ Chladivé mazání De Luxe 200 ml
Masážní gel, který se vyznačuje významným unikátním obsahem látek, jenž svému uživateli přináší uxus v podobě nejvyšší kvality péče o svaly. Více informací
Kód výrobku: 22000
Cena s DPH: 212 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku PRIESSNITZ Chladivé mazání De Luxe 200 ml

(97 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
larvuska(22.08.2016)starstarstar

Artep(29.10.2015)starstarstarstar

Na bolavá záda - dobře se roztírá a příjemně chladí

Zita T.(28.10.2015)starstarstarstarstar

Po sportu mažu preventivně a pak mě nic nebolí. Pěkně zchladí pokožku a uleví všem bolístkám.

Petra Malecká(28.10.2015)starstarstarstarstar

Ze zaměstnání mám často těžké a unavené nohy, tenhle krém mi pomáhá každý den.

Naďa M.(28.10.2015)starstarstarstarstar

Krém mě báječně pomohl od bolesti žil a svalů. Chladivý efekt je v létě nejlepší.

dagmara49(27.10.2015)starstarstarstarstar

Mentol a kafr je tak úlevná kombinace. Moje klouby tohle mazání milují.

ludmila7(15.10.2015)starstarstarstarstar

rychle odstraňuje bolest dolních končetin zejména po fyzické námaze bez rozdílu věku, příjemná vůně, výborně se vstřebává, doporučuji

fantacoke(14.10.2015)starstarstarstarstar

mast je super, chladivý účinek se mi líbí, je mi moc příjemný..krásně se natírá, příjemně voní a hlavně pomáhá

mamiška(09.10.2015)starstarstarstarstar

spokojenost, zkoušela jsem na oblast beder.funguje tak, jak výrobce deklaruje.

shabnam(08.10.2015)starstarstarstarstar

vyzkoušela jsem spolu s hřejivým mazáním na stejný problém-ztuhlé a bolavé končetiny-a musím říct, že chladivé mazání se mi zdálo ještě příjemnější a účinnější

chobotek(07.10.2015)starstarstarstarstar

Výrobek splnil vše, co jsem od něj čekala, příjemně chladí, dobře se roztírá. Naprostá spokojenost.

martina.chumlenova(07.10.2015)starstarstarstarstar

Mast mi moc pomohla při léčbě vyvrknutého kotníku-rychlá úleva od bolesti, rychlá vstřebatelnost, příjemná vůně

llucinka(07.10.2015)starstarstarstarstar

Výrobek naprosto splnil moje očekávání. Mám sedavé zaměstnání, někdy oteklé nohy - a toto je super lék. Velmi doporučuji!!!

ppetisska(07.10.2015)starstarstarstarstar

Po porodu mi zůstaly nějaké ty kilča a je jasné že z toho bolí záda...no po namazání to sice studí až moc, ale krásně se zádům uleví :)

rabi(07.10.2015)starstarstarstar

Zkoušela jsem na zápěstí po pádu z kola. Nejdříve je pocit opravdu chladivý a v další fázi se celým zápěstím pronášelo velké teplo. Příjemné s osvěžující vůní.

andreak(07.10.2015)starstarstarstarstar

Zkouším na namožené zápěstí a manžel na záda a příjemně ulevuje od bolesti a napětí. Zaujalo mě čistě přírodní složení!

cucaracha(05.10.2015)starstarstarstarstar

Moc příjemné mazání - ulevuje od namožených nohou po jakékoliv sportovní aktivitě, dcerce pomáhá i při růstových bolestech.Doporučuji do každé domácí lékárničky

lada.ouhrabkova@seznam.cz(01.10.2015)starstarstarstarstar

Úleva pro namožené nohy po celém dni, krásně se vstřebává!

Vysohlidova(01.10.2015)starstarstarstarstar

Skvělé pro unavené nohy. Po namazání jsem měla pocit beztíže :-). Nemastný, dobře se vstřebává.

kamilka(01.10.2015)starstarstarstarstar

Příjemný gel, který mi pomohl s otoky na nohou po celodenním sezení. Nemastný s jemnou vůní, rychle se vstřebává. Používala jsem 2x denně. Doporučuji vyzkoušet.

snegurka(30.09.2015)starstarstarstarstar

Chladivé mazání na bolest svalu. Po mazání jsem pocítila úlevu. Příjemná vůně, výborně se roztírá a pěkně se vstřebává.

ireenaa(29.09.2015)starstarstarstarstar

Výrobky Priessnitz jsou výborné a i při bolesti kolene byla moje první volba právě toto chladivé mazání. Příjemná vůně, rychlé ulevuje od bolesti. Doporučuji!

anelin(29.09.2015)starstarstarstarstar

Mentlově voní, dobře se roztírá, po aplikaci jemně chladí. Ulevuje od bolestí. doporučuji

spilkova(29.09.2015)starstarstarstarstar

Poskytne opravdu úlevu na bolest z námahy, ulehčí, osvěží. Nelepí se, velmi doporučuji

JaninaJ(28.09.2015)starstarstarstarstar

Nelepí,hezky se vstřebává,chladí.Uleví od bolesti unavených,těžkých nohou,uleví-utlumí bolest při migréně.Mohu jen DOPORUČIT.Tento výrobek se povedl

Denisa(25.09.2015)starstarstarstarstar

Výborný výrobek na unavené nožky i svaly! :-)

rezetka(22.09.2015)starstarstarstarstar

Opravdu uleví od bolesti a navíc krásně chladí.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu