Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která podporuje střevní peristaltiku a trávení.
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým složením i zajímavou chutí. Tuk špaldy obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin. Špalda je podobně jako pšenice setá zdrojem vitamínů skupiny B (B1,B2, niacin,...) a vitamínu E. Z minerálních látek jde o fosfor, draslík, železo, zinek, mangan, hořčík a další.
100% celozrnná pšenice špalda
| Energie | 1445kJ/342kcal |
| Tuk | 2,2g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3g |
| Sacharidy | 62g |
| z toho cukry | 2,3g |
| Bílkoviny | 14g |
| Vláknina | 9g |
| Sůl | <0,01g |
Země původu Česká republika.
Buď samostatně nebo v kombinaci s jinými moukami se může objevit takřka v jakémkoli pekařském výrobku. Chléb, pečivo, různé placky, palačinky, lívance, vafle, sladké i slané koláče, křehká i kynutá těsta, různé sušenky, cukroví a krekry.
Balení obsahuje 1000 g.
V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 25 °C.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.