Lékárna.cz

Bulgur

Bulgur nejčastěji vzniká namočením, povařením, usušením a nakonec podrcením zrn tvrdých odrůd pšenice. Díky namáčení dojde k aktivaci enzymů a částečné přeměně škrobů na jednoduché cukry. Díky předvaření se pak už bulgur připravuje snadno a lze ho využít jako přílohu, do salátů, zavářku do polévek, místo rýže do rizota apod. Bulgur lze vyrobit i ze špaldy, ječmene nebo pohanky. Obsahuje mnohem více živin než rafinované pšeničné produkty. Je významným zdrojem vlákniny, hořčíku, železa, kyseliny listové a manganu.
COUNTRY LIFE bulgur špaldový BIO 250 g

COUNTRY LIFE bulgur špaldový BIO 250 g

COUNTRY LIFE bulgur špaldový BIO 250 g COUNTRY LIFE bulgur špaldový BIO 250 g

Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…

Skladem více než 5 kusů

59 Kč

ALLNATURE Bulgur BIO 500 g

ALLNATURE Bulgur BIO 500 g

ALLNATURE Bulgur BIO 500 g

nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA

Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…

Skladem více než 5 kusů

46 Kč

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.