Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Doprava zdarma do Zásilkovny

BIODERMA Nodé šampon 400 ml

91
8
starstarstarstarstar  91 %
akce

 

BIODERMA Nodé šampon 400 ml
Lupy budou minulostí a vlasy budou zářit. Šampón Nodé je pomocník v kráse i zdraví, vyživí pokožku hlavy a vlasy nadopuje vitamíny, odolností a...Více informací
Kód výrobku: 46010
Běžná cena: 404 Kč (ušetříte: 95 Kč = 24 %)
Cena s DPH: 309 
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 27.3.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIODERMA Nodé šampon 400 ml

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Johnny DeHunter(18.11.2015)starstarstarstarstar

Lachy(28.12.2014)starstarstarstar

janabubelova1@seznam.cz(10.12.2014)starstarstarstarstar

inosek(28.08.2014)starstarstarstarstar

tekutá konzistence

Handulka(03.09.2013)starstarstar

Velmi tekutá konzistence, špatně se s ním pracuje.

latalova(17.04.2013)starstarstarstarstar

Jsem opravdu velmi spokojená, šampon funguje jak má, příjemná parfemace.

*Martina*(26.02.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(15.01.2013)starstarstarstar

koupili jsme na doporučení kožní lékařky, používáme už tři roky a jsme velmi spokojeni

PRO: - zbavil nás lupů i dalších kožních problému ve vlasech
PROTI: - hodně tekutá konzistence - relativně vysoká cena
Andrea(09.07.2012)starstarstarstarstar

používám pro malé děti, je velmi šetrné, případně i pro atopiky

PRO: používám pro malé děti, je velmi šetrné, případně i pro atopiky
Černíková(25.04.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji všem

PRO: super cena velké balení možnost každodenního používání příjemná vůně
PROTI: konzistence není jako u normálního šamponu, je trochu tekutější, ale ničemu to nevadí
ivananed(09.04.2012)starstarstarstar

Při přečtení podrobného popisu výrobku v lékárně, jsem neváhala a udělala jsem dobře. Šampon je velmi dobře snášen,nedráždí pokožku.

PRO: Neobsahuje parabeny a parfem
PROTI: NIC
Ověřený zákazník(01.03.2012)starstarstarstarstar

šampon mi pomohl zbavit se lupů, které jsem řešila dlouhodobě a téměř bezvýsledně...

ivananed(23.10.2011)starstarstarstarstar

Výborný šampon na problémy s kůží a vlasy,nedráždí a ještě má dobrou cenu,doporučuji

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz