Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

akce na naše čaje

Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu 250 ml

81
28
starstarstarstarstar  81 %
akceBioaquanol U stimulátor vlasového růstu 250 ml
Stimulátor vlasového růstu. Při pravidelném používání dochází ke snížení ztráty vlasů, zmírnění jejich lámavosti a omezení jejich třepení. Více informací
Kód výrobku: 760
Běžná cena: 150 Kč (ušetříte: 41 Kč = 27 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Úterý 21.2.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu 250 ml

(81 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
hanach09(05.02.2017)starstar

Použila jsem jen párkrát. Vůně je tak strašně silná až nepříjemná, že aplikuji pár hodin před umytí hlavy.

nase02@seznam.cz(25.06.2016)starstarstar

fitzova.g@email.cz(30.03.2016)starstarstarstarstar

anna.benesova@seznam.cz(12.10.2015)starstarstar

vejvodovaz@seznam.cz(05.09.2015)starstarstarstarstar

Perfektní voda, která mi pomohla zbavit se lupů a dokonce mi začali růst nové vlásky, Moc se mi líbí bylinná vůně. Jsem spokojená i s aplikací.

rerenata@seznam.cz(06.07.2015)starstarstarstarstar

používám už dlouho, spokojená, nemastí se hlava oproti jiným a pěkně voní

nadija(17.05.2015)starstarstar

vlasy rychle rostly,ale padani vlasy ne zastavylo

svetlir@email.cz(13.05.2015)starstarstarstarstar

Johnny DeHunter(07.05.2015)starstarstar

terina(27.03.2015)starstarstarstarstar

dratvova.lenka(18.02.2015)starstarstarstarstar

Ffffound(24.01.2015)starstar

lenka-f325@seznam.cz(17.01.2015)star

mkonigova(26.05.2014)starstarstarstarstar

krásně voní

Holetova.Petra@seznam.cz(30.04.2014)starstarstar

Dana1313Da(22.03.2014)starstarstarstarstar

venc1k@seznam.cz(11.03.2014)starstarstarstar

Renata69(30.04.2013)starstarstarstarstar

pomohl, vlasy přestaly padat asi po 3 týdnech užívání

mhajkovam(05.03.2013)starstarstarstarstar

žabka(04.02.2013)starstarstarstarstar

Šugryna(09.01.2013)starstarstarstar

Zbožnuju tu vůni

m.(03.01.2013)starstar

Masáž hlavy prý neuškodí, ale že by přípravek pomáhal, se říct nedá. Vlasy po aplikaci mnohem rychleji zamastí.

PRO: nízká cena
PROTI: špatně se aplikuje
Francie72(01.01.2013)starstarstarstarstar

denisek10(01.12.2012)starstarstarstarstar

ptacek.cl(02.11.2012)starstarstarstarstar

výborné vlasové tonikum

chalcedonka(06.08.2012)starstarstar

IvetkaGoldie@atlas.cz(03.04.2012)starstarstarstar

již po prvním použití došlo ke zklidnění pokožky hlavy, pokožka přestala svědit, a zmizely mi lupy, které vznikly občasným drbáním hlavy; jsem spokojená

Ověřený zákazník(02.03.2012)starstarstarstarstar

DOPORUČUJI PO DOBRÝCH ZKUŠENOSTECH

PRO: JE PRAVDA CO SLIBUJE
Suri(26.12.2011)starstarstarstar

Příjemná vlasová voda s obsahem lihových extraktů s bylin, která při použití nemastí vlasy.Škoda,že lahvička neobsahuje "kapátko" či jiný dávkovač.

Suri(24.10.2011)starstarstarstarstar

Vhodné složení za přijatelnou cenu.Po použití tohoto přípravku se mi snížil výskyt lupů i svědivost pokožky hlavy. Použití na pokožku hlavy dvakrát denně. Větší balení neobsahuje v hrdle žádný "dávkovač", proto je lepší nejdříve si zakoupit malé balení, lahvičku si ponechat a pravidelně doplňovat.

PRO: Neobsahuje konzervanty, příjemně voní a nemastí vlasy.
PROTI: Častější použití je trochu na obtíž, ale jakmile si zvyknete na režim, dá se to zvládnout.
EvulinkaH(06.04.2010)starstarstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz