Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

GS Condro + Multivitamin

Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu 250 ml

83
27
starstarstarstarstar  83 %
akceBioaquanol U stimulátor vlasového růstu 250 ml
Stimulátor vlasového růstu. Při pravidelném používání dochází ke snížení ztráty vlasů, zmírnění jejich lámavosti a omezení jejich třepení. Více informací
Kód výrobku: 760
Běžná cena: 135 Kč (ušetříte: 26 Kč = 19 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 29.9.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu 250 ml

(83 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
nase02@seznam.cz(25.06.2016)starstarstar

fitzova.g@email.cz(30.03.2016)starstarstarstarstar

anna.benesova@seznam.cz(12.10.2015)starstarstar

vejvodovaz@seznam.cz(05.09.2015)starstarstarstarstar

Perfektní voda, která mi pomohla zbavit se lupů a dokonce mi začali růst nové vlásky, Moc se mi líbí bylinná vůně. Jsem spokojená i s aplikací.

rerenata@seznam.cz(06.07.2015)starstarstarstarstar

používám už dlouho, spokojená, nemastí se hlava oproti jiným a pěkně voní

nadija(17.05.2015)starstarstar

vlasy rychle rostly,ale padani vlasy ne zastavylo

svetlir@email.cz(13.05.2015)starstarstarstarstar

Johnny DeHunter(07.05.2015)starstarstar

terina(27.03.2015)starstarstarstarstar

dratvova.lenka(18.02.2015)starstarstarstarstar

Ffffound(24.01.2015)starstar

lenka-f325@seznam.cz(17.01.2015)star

mkonigova(26.05.2014)starstarstarstarstar

krásně voní

Holetova.Petra@seznam.cz(30.04.2014)starstarstar

Dana1313Da(22.03.2014)starstarstarstarstar

venc1k@seznam.cz(11.03.2014)starstarstarstar

Renata69(30.04.2013)starstarstarstarstar

pomohl, vlasy přestaly padat asi po 3 týdnech užívání

mhajkovam(05.03.2013)starstarstarstarstar

žabka(04.02.2013)starstarstarstarstar

Šugryna(09.01.2013)starstarstarstar

Zbožnuju tu vůni

m.(03.01.2013)starstar

Masáž hlavy prý neuškodí, ale že by přípravek pomáhal, se říct nedá. Vlasy po aplikaci mnohem rychleji zamastí.

PRO: nízká cena
PROTI: špatně se aplikuje
Francie72(01.01.2013)starstarstarstarstar

denisek10(01.12.2012)starstarstarstarstar

ptacek.cl(02.11.2012)starstarstarstarstar

výborné vlasové tonikum

chalcedonka(06.08.2012)starstarstar

IvetkaGoldie@atlas.cz(03.04.2012)starstarstarstar

již po prvním použití došlo ke zklidnění pokožky hlavy, pokožka přestala svědit, a zmizely mi lupy, které vznikly občasným drbáním hlavy; jsem spokojená

Ověřený zákazník(02.03.2012)starstarstarstarstar

DOPORUČUJI PO DOBRÝCH ZKUŠENOSTECH

PRO: JE PRAVDA CO SLIBUJE
Suri(26.12.2011)starstarstarstar

Příjemná vlasová voda s obsahem lihových extraktů s bylin, která při použití nemastí vlasy.Škoda,že lahvička neobsahuje "kapátko" či jiný dávkovač.

Suri(24.10.2011)starstarstarstarstar

Vhodné složení za přijatelnou cenu.Po použití tohoto přípravku se mi snížil výskyt lupů i svědivost pokožky hlavy. Použití na pokožku hlavy dvakrát denně. Větší balení neobsahuje v hrdle žádný "dávkovač", proto je lepší nejdříve si zakoupit malé balení, lahvičku si ponechat a pravidelně doplňovat.

PRO: Neobsahuje konzervanty, příjemně voní a nemastí vlasy.
PROTI: Častější použití je trochu na obtíž, ale jakmile si zvyknete na režim, dá se to zvládnout.
EvulinkaH(06.04.2010)starstarstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz