Podrobné informace

Informace o produktu

Výrobce: PHARMA NORD
Značka: PHARMA NORD
Kód výrobku: 4075
Kód EAN: 5709976076402
Držitel rozhodnutí: PHARMA NORD

Recenze (1)

Recenze produktu PHARMA NORD Bioaktivní C.L.A.1000 80 kapsle

Recenze od 1 uživatele s celkovým hodnocením 80 %.

Přidat recenzi produktu

(2) (3)

80 %

Diskuze (18)

Diskuze k produktu PHARMA NORD Bioaktivní C.L.A.1000 80 kapsle

Přidat nový příspěvek do diskuze

(1) (1) (0) 04/08/2009

Dana K. - prodám 2 plata- tj. 40 kapslí (polovina balení)

Prodám 2 plata Bioaktivní CLA 1000- tj. 40 kapslí (polovina balení). Ze zdrav. důvodů nemohu dál užívat. Cena 190 Kč. Pište na kaid@centrum.cz. Děkuji!!! Dana

Vstoupit do diskuze

(0) (2) (0) 17/09/2008

Dagmar m. - Komu se nelení, tomu se zelení =)

Ani jsem nezmenšovala porce jídla, jen přestávám jíst, jakmile se cítím najezená..klidně nechám i 4brambory na talíři..! (časem jsem už odhadla kolik opravdu sním=)) Důležité je rozlišit najezení od přejídání!! Užívala jsem C.L.A. 2 týdny. Stačilo si párkrát týdně zaplavat nebo zacvičit (podle nálady =)). postava se mi perferktně zpevnila a cítím se parádně. Jsem spokojená! A o to přece jde=) Více

Vstoupit do diskuze

(2) (1) (0) 11/02/2008

Ellie E. - nefunguje

moje zkusenost je, ze pripravek nefunguje, ani v kombinaci se cvicenim a dietou nic.Škoda vyhozenych penez!!!

Vstoupit do diskuze

(1) (0) (1) 14/03/2007

Veronika B. - Formia 4 NEBO C.L.A. ???

Zdravím,chystám se koupit jeden z těchto přípravků jako doplněk ke klasické "omezovací" dietě, sportu ... neumím se ale absolutně rozhodnout, co by mě mohlo nejlépe sednout, jak jsem tak četla příspěvky na oba produkty, tak to vychází lépe asi pro CLA. Prosím zkuste mě někdo alespoň malinko poradit. Díky V.

Vstoupit do diskuze

(1) (1) (1) 06/01/2007

Lucie F. - dotaz

Chtěla bych poradit kolik a jaký druh pohybu pomohl, se současným užíváním CLA, k úbytku na váze a ke zpevnění postavy některé z vás? díky

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (0) 08/12/2006

Miroslav H. - 100% funguje

Mám s tím skvělé zkučenosti a výsledky, po 3měsíční dietě abych se vyhnul Jo Jo efektu jsem používal CLA. Samozřejmě si taky hlídal stravu. Podařilo se bez větších problémů si udržet svou váhu a ještě zpevnit tělo.

Vstoupit do diskuze

(1) (1) (0) 27/03/2006

Jan Č. - Dobrá zkušenost

Přípravek používám asi už druhý týden společně s bioaktivním slimem a musím říct že mě výsledky překvapují, mám již 5 kilo dole a to hlavně v partiích, které hubnou jen obtížně, vnitřky stehen a boky. Mohu vřele doporučit. I když nemám extra pohyb, asi se během dne i celkem hýbu a výsledky jsou opravdu cítit. Užívám jej společně s obědem a pokud si dávám i větší , těžší večeři, tak i při večeři,… Více

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (0) 26/03/2006

Iveta V. - HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ..

tak nemůžete čekat že za dba tejdny budete jak tyčky..proces hubnutí se musí nastartovat a taky si musíte odpustit ty malé pochutiny jako je čokoláda, bílé pečivo, sladké jogurty, těstoviny a i takové ty tyčinky jako jsou corny a podobně a hlavně nápoje ve stylu coca coly i když je light...když vypustíte tyto věci a jim podobné tak zhubnete i bez CLA:) a hlavně aspoň malinko pohybu,jestli bydlíte… Více

Vstoupit do diskuze

(1) (1) (0) 19/02/2006

Lenka S. - Bioaktivní C.L.A.1000 40 kapslí

Ahoj chtela bych se zeptat kolik tak stoji C.L.A. po 40 kapsli.A kolik bych tak zhubla kdyz bych kazdy den mela pohyb a jedla bych polovicni porce atd..a kolik kapsli za den a proste ty podrobnosti o tem!Muze se to pouzivat jako doplnek stravy??Prosim nekdo se mi ozvete na aksik@centrum. moc dekuju..

Vstoupit do diskuze

(0) (1) (0) 17/02/2006

Kateřina M. - Dotaz

Ráda bych se zeptal někoho, jak správně tyto tablety užívat.Beru je již 15 dní ráno a večer dvě tablety začala jsem cvičit 3x týdně a zatím žádný výsledek. Taky by mne zajímalo, jak dlouho je nutné tablety užívat. Děkuji Katka

Vstoupit do diskuze