Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

HEALTH LINK Bio Spirulina 500 mg 300 tablet

89
12
starstarstarstarstar  89 %
akceHEALTH LINK Bio Spirulina 500 mg 300 tablet
Sladkovodní řasa spirulina je jeden z nejbohatších přírodních zdrojů živin. Spirulina působí jako silný antioxidant. Sladkovodní řasa Spirulina je...Více informací
Kód výrobku: 22635
Běžná cena: 363 Kč (ušetříte: 117 Kč = 32 %)
Cena s DPH: 246 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku HEALTH LINK Bio Spirulina 500 mg 300 tablet

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
macalova.m@seznam.cz(26.09.2014)starstarstarstarstar

je výborná a vůbec nezapáchá jako jiné výrobky z řas

Ověřený zákazník(19.05.2013)starstarstar

věřím ,že tento produkt bude dobrý

PRO: zatím nevím beru to poprvé a krátkou dobu
PROTI: -
123osud(18.05.2013)starstarstarstarstar

chottovavendula(11.05.2013)starstarstarstarstar

Lepší, pravidelnější trávení :) Spokojenost.

lucie.sponarova(21.03.2013)starstarstarstarstar

Dragonlady(20.03.2013)star

bez účinku

Gabi(19.03.2013)starstarstarstarstar

doporučiji všem i jen tak preventivně. a halvně těm kdo pracují pod rentgenem! Odvádí z těla těžké kovy.

PRO: je nejlepší, na mg obsahuje na jednu tabletu nekvytší počet látek. je super, užívám jí už 7 let a nebudu nikdy měnit. obsahuje vitamin B12 a to v takovém množství, že pokud jí budete pravidelně denně užívat v 10 tabletách, nemusíte právě kvůli tomuto vitamínu brát výživové doplnky.
Ivana Grossmannová(17.02.2013)starstarstarstarstar

velmi dobrý

PRO: ok
PROTI: nic
augustyn(10.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(14.11.2012)starstar

Jediné, co mi vadí je zápah, jinak cena je super a také to, že je to biokvalita.

PRO: cena
PROTI: zápach, dcerka ji nechce, jinou spirulinu ano. Zápach je asi kvůli přítomnosti jiných vitamínů než jen spiruliny, obsahuje také B12, karoten a td.
Ověřený zákazník(02.10.2012)starstarstarstarstar

Užívám zatím jen krátce.

kalimero(30.07.2012)starstarstarstar

vynikající na pročištění organismu

macinka(28.07.2012)starstarstarstarstar

a.vrskova(10.07.2012)starstarstarstarstar

simuiv(01.06.2012)starstarstarstarstar

Letité problémy se zácpou se teď po několika týdnech užívání spiruliny konečně zlepšují.

Ověřený zákazník(30.05.2012)starstarstarstarstar

Spirulinu užívám již několik let.Zlepšila se mi imunita a zmizela řada zdravotních problémů.Je to nejlepší zdroj vitamínů,minerálů a dalších obsažených látek v období těhotenství a kojení.

PRO: přírodní zdroj živin vitamínů minerálů atd. perfektní pro těhotné a kojící ženy
Vendula Chottová(10.05.2012)starstarstarstar

Tento produkt jsem si vybrala, jelikož jsem chtěla pročistit své tělo a zlepšit trávení.

PRO: Zlepšení trávení Mnoho živin, vitamínů a prvků obsažených v tabletách
PROTI: Rychlá spotřeba
evelyn(10.04.2012)starstarstarstarstar

Zkušenosti pozitivní na jarní očistu a po antibioticích a navíc i cen aje přijatelná doporučuji

PRO: perfektní na jarní očistu
zuzka bártová(13.02.2012)starstarstarstarstar

vše pro tělo v jednom

PRO: vše pro tělo v jednom
Vladan(03.06.2011)starstarstarstarstar

Picrochol(25.10.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu