Pečivová strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva vhodná na obalování a smažení řízků.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tato strouhanka je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Strouhanku používame na obalování potravin před smažením napr. masa, ryb, sýra, květáku.
Bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sójová mouka, rostlinný olej – palmový, zahušťovadlá: guarová mouka a karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, droždí, cukr, jedlá sůl, ocet.
Energetická hodnota: 1588 kJ; 375 kcal; Tuky: 3,4 g z toho 2,0 g nasycené mastné kyseliny; Sacharidy: 81,1 g z toho 3,3 g cukry; Vláknina: 3,4 g; Bílkoviny: 3,3 g; Sůl: 1,75 g.
Slovenská republika
Před smažením omytou potravinu nejdříve obalíme v bezlepkové mouce (např. Promix UNI), pak v rozšlehaném vejci (můžeme ješte jednou opakovat) a nakonec ve strouhance. Smažíme pomalu na horkém oleji, spočátku pod pokličkou. Pro zjemnění můžeme k vejci přidat lžíci šlehačky.
Balení obsahuje 350 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.