Pečivová strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva vhodná na obalování a smažení řízků.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tato strouhanka je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Strouhanku používame na obalování potravin před smažením napr. masa, ryb, sýra, květáku.
Bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sójová mouka, rostlinný olej – palmový, zahušťovadlá: guarová mouka a karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, droždí, cukr, jedlá sůl, ocet.
Energetická hodnota: 1588 kJ; 375 kcal; Tuky: 3,4 g z toho 2,0 g nasycené mastné kyseliny; Sacharidy: 81,1 g z toho 3,3 g cukry; Vláknina: 3,4 g; Bílkoviny: 3,3 g; Sůl: 1,75 g.
Slovenská republika
Před smažením omytou potravinu nejdříve obalíme v bezlepkové mouce (např. Promix UNI), pak v rozšlehaném vejci (můžeme ješte jednou opakovat) a nakonec ve strouhance. Smažíme pomalu na horkém oleji, spočátku pod pokličkou. Pro zjemnění můžeme k vejci přidat lžíci šlehačky.
Balení obsahuje 350 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.