Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

ALPECIN Kofeinový šampon C1 250 ml

85
65
starstarstarstarstar  85 %
akceALPECIN Kofeinový šampon C1 250 ml
Zastavte postupnou ztrátu vlasů – kofeinový šampon posiluje kořínky, stimuluje vlasový růst a zabraňuje dalšímu plešatění. Více informací
Kód výrobku: 45223
Běžná cena: 209 Kč (ušetříte: 60 Kč = 29 %)
Cena s DPH: 149 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku ALPECIN Kofeinový šampon C1 250 ml

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
boh.ruzickova@seznam.cz(30.11.2016)starstarstarstar

Ludmila Šmejkalová(04.11.2016)starstarstarstarstar

RohrerovaSabina@email.cz(08.10.2016)starstarstarstarstar

frantisek(29.09.2016)starstar

mateckova@tiscali.cz(12.09.2016)starstarstarstarstar

m.bedliva@centrum.cz(22.08.2016)starstarstarstarstar

Výborný šampon, vlasy jsou postupným používáním silnější a vypadají zdravěji, i bez silikonů.

isperla(02.08.2016)starstarstarstarstar

janagabrielova@centrum.cz(02.08.2016)starstarstarstarstar

suchankova.misa@seznam.cz(12.07.2016)starstarstarstarstar

S tímto šamponem jsem spokojená mám už třetí balení :) a začala jsem ho používat ještě předtím než se dostal do reklam, určitě pomáhá ale je to individuální

korty86@seznam.cz(27.05.2016)starstarstarstarstar

monika.mimrova(25.05.2016)starstarstar

miska05(18.05.2016)starstarstarstarstar

Spokojenost, nečekejte zázrak hned, ale kupuji opakovaně. Výborný.

jitka.cutkova@seznam.cz(05.05.2016)starstarstarstar

Yweta.Plechata@seznam.cz(16.04.2016)star

Účinky zatím nemohu posoudit - objednala jsem šampón na doporučení mé kadeřnice.

terina(05.04.2016)starstarstarstarstar

doporučuji

Yveta39(01.04.2016)starstarstarstarstar

petra.bartl@seznam.cz(01.04.2016)starstarstarstarstar

Splňuje, co má :-)

sisinka123@seznam.cz(26.03.2016)starstarstarstarstar

Perfektní šampon, vlasy jsou po něm na dotek husté a jakoby "tvrdé", což se mi líbí. Doporučuji!

precejana(22.02.2016)starstarstar

Dobrý šampon, ale nepomohl proti vypadávání vlasů

rossea@centrum.cz(15.02.2016)starstarstarstarstar

martina.bary@seznam.cz(28.01.2016)starstarstarstar

Stanley1(11.12.2015)starstarstarstarstar

m.filausova@seznam.cz(07.12.2015)starstarstarstarstar

Určitě doporučuji. Pomáhá ve vypadávání vlasů.

marta.konopikova(01.12.2015)starstarstar

asdfjkl(22.11.2015)starstarstarstar

cechova.romana@email.cz(09.10.2015)star

Vůbec na mě nepůsobí, má pánskou vůni (myslela jsem, že je i pro ženy). Používám více jak měsíc a žádný výsledek.

adysek95(22.09.2015)starstarstarstarstar

Jarmila.rocakova@seznam.cz(18.09.2015)starstarstar

karcoolka88@seznam.cz(19.08.2015)starstarstarstarstar

lekarna183(15.05.2015)starstarstar

po čase přestal působit

sklapal(08.05.2015)starstarstarstarstar

dratvova.lenka(18.02.2015)starstarstar

sezam(07.01.2015)starstarstarstar

lucie.mrstikova@gmail.com(13.11.2014)starstarstarstarstar

maximální spokojenost, manžel ho používá již několik let a nemůže si ho vynachválit

Cheiron(17.08.2014)starstarstarstarstar

vynikající účinek,přítelkyni hodně pomáhá...doporučuji těm ,kteří si barví nebo nějak namáhají vlasy

stanislav.cernobila@rwe.cz(28.07.2014)starstarstarstarstar

menclova.hana@aterint.com(20.05.2014)starstarstarstarstar

Estelka(31.03.2014)starstarstarstarstar

Ač je určen pro muže, jsem s ním velmi spokojená. Společně s Alpecinem používám více prostředků na podporu růstu vlasů a rozdíly jsou vidět.

venc1k@seznam.cz(11.03.2014)starstarstarstar

jana.m(28.02.2014)starstarstarstarstar

super doporučuji všem

mkonigova(05.01.2014)starstarstarstarstar

porcaro(11.06.2013)starstarstarstarstar

brtnicka(04.06.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(23.05.2013)starstarstarstarstar

přestaly vypadávat vlasy

lidkamikesova@seznam.cz(08.05.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(17.02.2013)starstarstarstarstar

spokojenost

PRO: snadné aplikování
diela(12.02.2013)starstarstarstar

erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

miska.dablik(05.02.2013)starstarstarstarstar

dave(30.01.2013)starstar

všem doporučuji

PRO: po šamponu se mi tak nemastí vlasy kvalita
PROTI: cena za 250 ml
Míla(16.01.2013)starstarstarstarstar

jsem spokojená

PRO: oprticky větší objem vlasů
PROTI: zatím nic
Compeador(11.01.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(31.12.2012)star

doporucuji jako sampon pro vetsi objem

PRO: skutecne zanechava pocit vetsiho objemu
jupik-lu(03.12.2012)starstarstar

magdalenaormandikova(23.10.2012)starstarstarstarstar

anna(15.10.2012)starstarstarstarstar

šampon příjemně svěže voní,výsledky jsem pozorovala hned po prvním použití, Je to první šampon,který mi opravdu pomohl,uvidím dále..

PRO: opravdu výborný šampon při padání vlasů
PROTI: žádné
agent2301(10.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.10.2012)starstarstarstar

Spokojenost.

PRO: Vzhledem ke krátké době používání jako první příznak je zlepšení kvality stávajícího vlasového porostu
PROTI: Zatím nic.
sylvilik(09.09.2012)starstarstar

Ludmila Kyrychová(22.08.2012)starstarstarstar

V posledních době mi začaly vypadávat vlasy Používám ho při každém mytí vlasů a po umytí jsou vlasy lesklé a nepadají Ano doporučila, vlasy jsou hustější a nevypadávají

PRO: Vlasy nepadají a po použití zvětšují objem Na doporučení kožní lékařky
jamavo(21.08.2012)starstarstar

Schneegeier(30.07.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(30.07.2012)starstarstarstarstar

Šampon ještě nemůžu hodnotit z hlediska účinnosti stimulace růstu vlasů, používám ho teprve týden. Jednoznačně mám po umytí úžasně čerstvý pocit na pokožce hlavy, jako by šampon obsahoval nějaký mentol :-) K šamponu musím používat kondicioner, protože rozčesávání vlasů je jen po umytí šamponem téměř nadlidský úkol, ale nikde v popisu není slibováno, že po něm budou vlasy jak hedvábí. Šampon jsem si koupila na základě dobrých referencí kamarádky z důvodu zvýšeného vypadávání vlasů.

PRO: Příjemný pocit pokožky hlavy Na posouzení účinnosti ho používám krátce
Ověřený zákazník(05.07.2012)starstarstarstarstar

vlasy ostávajú trochu tvrdšie, pôsobia preto hustejším dojmom, čo však nie je na škodu

ajina(03.07.2012)starstarstarstar

Mildes(02.07.2012)starstarstarstar

Vypadávání a řídnutí vlasů se téměř zastavilo, vlasy jsou o něco bohatší. Příjemně chladí a voní.

dave(17.05.2012)starstarstarstar

doufám že mě šampon zbaní maštění vlasů a zabrání případnému nadměrnému vypadavání vlasů

PRO: kvalita vůně
PROTI: nic
Danuše Jiránková(11.05.2012)starstarstarstarstar

byl mi doporučen jsem velice spokojena používám ho denně a vlasy jsou po něm perfektní vřele doporučuji každému kdo má jemné vlasy a padají mu

PRO: nemastí se mi tak moc vlasy drží mi účes nepadají mi vlasy lesknou se mi vlasy dá se denně používat byl mi doporučen
Zuzana(21.04.2012)starstarstarstar

během používání prvního balení přestaly postupně padat vlasy po hrstech, teď už jen pár vlasů při mytí a česání

PRO: opravdu účinkuje - aspoň u mě
janinkakelt(08.04.2012)starstarstarstar

příjemně chladí při aplikaci i po umytí

Ověřený zákazník(02.04.2012)starstarstarstarstar

dobrý šampon pro muže

Ověřený zákazník(24.02.2012)starstarstarstarstar

příjemně chladí,prokrvy kokožku,při padaní vlasu

Aduna(12.01.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(24.11.2011)starstarstarstarstar

výborný šampón

Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstar

špičková kvalita,vzráběné opravdu v Něm

PRO: Tato firma je opravdu dobrá
PROTI: nic
AndySnecek(19.10.2011)starstarstarstar

Manzel pravi, ze mu to dost pomaha zmirnit vypadavani vlasu. Neporovnaval to s zadnym extra drahym, ale staci to.

Milan(25.08.2011)starstarstarstarstar

Vaníkající, zastaaví vypadávání vlasů

Jan B.(15.08.2011)starstarstarstar

Doporučuji mýt vlasy každý den a nechat určitě déle než dvě minuty. Jinak fajn výrobek za přijatelnou cenu.

PRO: -opravdu účinkuje
PROTI: -pro optimální účinky je třeba zakoupit i tonikum
Ověřený zákazník(08.08.2011)starstarstarstarstar

vlasy po tomhle šamponu nepoletují dobře se upravují

PRO: vhodný na jemné vlasy neobsahuje silikony a vlasy jsou po něm lépe upravitelnévlasy mají větší objem
Ověřený zákazník(29.07.2011)starstarstarstarstar

Výborný šampón, hlavně v létě při poškozených vlasech ze sluníčka, z vody apod. Vlasy oživí a dodá energii - jsou zdravější.

petkasl(11.06.2011)starstarstarstar

Iveta(27.04.2011)starstarstarstar

Dana(01.01.2011)starstarstarstar

zdkazda(18.10.2010)starstarstarstarstar

lilu99(15.04.2010)starstarstarstar

chalaska(02.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu