Tato mouka se běžně používá při nízkosacharidovém pečení jako náhražka pšeničné mouky.
Má mírně sladkou a ořechovou chuť a může být použitá v různých receptech, včetně koláčů, sušenek, chleba a palačinek. Často je upřednostňována před běžnou mandlovou moukou pro recepty, kde je požadována jemnější struktura.
Vhodná pro použití v různých receptech, včetně koláčů, sušenek, chleba a palačinek.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.