Lékárna.cz

ALLNATURE Fazole mungo BIO 500 g

ALLNATURE Fazole mungo BIO 500 g

Fazole mungo v BIO kvalitě lze konzumovat jako přílohu. Můžete je ale také přidat do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.

Více informací

Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří.

54 Kč (0,11 Kč/g)

Přidat do oblíbených Potřebuji poradit

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

ALLNATURE Fazole mungo BIO 500 g

Popis

Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivově zelenou barvu a specifickou vůni.

Použití

Fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí. 

Alergeny

Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. 

Složení

Fazole mungo.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota

1315 kJ/314 kcal

Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny

1,2 g
0,3 g

Sacharidy
z toho cukry

42 g
2 g

Bílkoviny

24 g

Sůl

0,04 g

Obsah

500 g

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
447188
Kód EAN:
8595674624710
Držitel rozhodnutí:

ALLNATURE Fazole mungo BIO 500 g

100 %

Kvalita a dobrá cena.

ALLNATURE Fazole mungo BIO 500 g

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se v diskuzi

Přidat nový příspěvek do diskuze

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

Nevíte si rady? Požádejte o doporučení či konzultaci jednoho z našich lékárníků. Jsou právě on-line.

Zahájit konverzaci

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Zjistit více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.