Zdravější, šťavnatější a chutnější vaření s objemem až 15 l, 4 automatické programy, rozsah teplot: 20°C až 95°C, časovač: až 100 hodin.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Sous-vide (francouzsky “vakuově”) je metoda pomalého vaření vakuově balených potravin při relativně nízké a přesně regulované teplotě.
Přesné nastavení teploty v rozsahu od 20 do 95 °C s krokem po 0,5 °C.
Přesné nastavení času až do 100 hodin s minimálním krokem po 1 minutě.
Pohodlné dotykové ovládání umožňuje zapnutí potřebného režimu pouhými několika doteky. Podsvícený displej zobrazuje momentální teplotu a čas zbývající do konce postupu vaření.
Umožňuje vám vytvářet vlastní postupy vaření nastavením času a teploty.
Každý program představuje optimální kombinaci teploty a času vaření pro šťavnaté a křehké maso, drůbež, zeleninu a ovoce, ryby, mořské plody a mnoho dalšího.
Sous vide vaření není možné bez vložení surovin do vakuového sáčku. To je možno bezvadně provést pomocí vakuové svářečky AENO, která je navržena pro automatické odsávání a utěsňování sáčku s potravinami.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.