Sladidlo nové generace s vysokým obsahem prospěšné vlákniny a nízkým glykemickým indexem.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1 g sirupu zhruba 4 g tuku. Doporučené dávkování 10-20 g denně.
Ukládat mimo dosah dětí. Uchovávejte v temnu a chladu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Případný sediment nebo kolísání barevného odstínu způsobené přírodním původem produktu není na závadu.
Balení obsahuje 350 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.