Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

WELEDA Březový olej na celulitidu 100 ml

85
40
starstarstarstarstar  85 %
akceWELEDA Březový olej na celulitidu 100 ml
Dolíčky, pomerančová kůže a celulitida? Ty rozhodně nepatří na vaši pokožku a proto pro Vás máme přípravek, který s nimi zatočí. Více informací
Kód výrobku: 23410
Běžná cena: 599 Kč (ušetříte: 140 Kč = 23 %)
Cena s DPH: 459 Kč
Dostupnost: skladem 3 - 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku WELEDA Březový olej na celulitidu 100 ml

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Lucie *B*(16.07.2016)starstarstarstar

Krásně voní, účinek se pozná až při delším používání

PRO: příjemně voní, snadno se nanáší, lehce se vmasíruje, účinek se pozná až při delším používání
PROTI: vyšší cena, je potřeba větší množství
cucaracha(11.04.2016)starstarstarstarstar

Olej nádherně voní, krásně se vstřebává a při vhodném stravování se dostaví výsledky v podobě vypnuté pokožky na rizikových partiích velmi brzy.

PRO: Přírodní složení, jemná vůně.
PROTI: Trochu vyšší pořizovací cena.
zudii(07.04.2016)starstarstarstarstar

Olej příjemně voní, dobře se roztírá. Funkčnost ověří až delší používání :-)

PRO: Vůně, konzistence
Vysohlidova(04.04.2016)starstarstarstar

Krásná vůně, kůže je hladší. Příjemný olej na masáž.

PRO: Vyhlazená kůže
PROTI: jiný uzávěr pro lepší dávkování?
Danka(03.04.2016)starstarstarstar

Po aplikaci jde skutečně cítit, jak kůže "pracuje". Zajímavě voní, hezky se vstřebává a masáž s ním je příjemná.

PRO: Příjemný
anelin(29.03.2016)starstarstarstar

Příjemně voní, dobře se vstřebává, pokožka je po aplikaci hebká a vyhlazená.

PRO: dobrá aplikace
PROTI: Je třeba použít větší množství
snegurka(28.03.2016)starstar

Měla jsem jenom vzorek a proto nemohu dat objektivní hodnocení.

PRO: Vůně
clio77@seznam.cz(24.03.2016)starstarstarstar

Příjemná vůně a pocit tepla po namazání,kůže pod tím opravdu pracuje!

Letty(11.08.2015)starstarstarstar

Pěkně voní, hezky prokrví pokožku. Měla jsem pouze malé balení, které vyšlo cca na 14 dní. Na viditelný účinek by byla potřeba asi delší doba.

ireenaa(02.08.2015)starstarstarstar

Výborně se vstřebává, krásně voní. Kůže je hladká a jemná. Dávkování by jen mohlo být praktičtější, ale nijak neomezuje.

xaverda(13.07.2015)starstarstarstarstar

Příjemná vůně. Díky své olejové konzistenci mám pocit, že nepůsobí pouze proti celulitidě, ale že celkově pečuje o pokožku.

cicakma1(11.07.2015)starstarstarstarstar

mrodakova(01.07.2015)starstarstarstarstar

Krásna vune, vstrebavani a prijemny pocit. Chtelo by to vylepsit zpusob davkovani.

hana.kellerova(25.06.2015)starstarstarstar

Olej má výraznou citrusovou vůni, kůže je po něm jemná a hebká. Vstřebává se trochu déle. Praktičtější by bylo balení jako roll on nebo s dávkovací pumpičkou.

ludmila7(25.06.2015)starstarstarstar

úžasná vůně připomínající směs citrusů, zanechává mastný film, který se postupně vstřebá, pokožka je příjemně prokrvená a hebká, doporučuji

L.soleil1(24.06.2015)starstarstarstarstar

Příjemná vůně, olej se dobře vstřebává, je příjemný, nechává na pokožce mastnější film, který ale nezanechává skvrny na oblečení. Doporučuji.

smerhovska@gmail.com(24.06.2015)starstarstarstarstar

Olej nádherně voní, bezvadná aplikace díky konzistenci, trošku déle se vstřebává a nechává mastnějsí film, pokožka je po něm heboučká...

Spilkova.D(23.06.2015)starstarstarstarstar

Úžasná vůně březového háje na slunci, krásně se vstřebává a jako ženu ve věku 55+hodně mě přímo fascinuje i nečekaný jemný účinek a hladší pleť.

Sportkiki(23.06.2015)starstarstarstarstar

Příjemná vůně připomínající citronovou trávu, dobře se vstřebává, zanechává pokožku hladkou, po nanesení příjemně hřeje. Naprostá spokojenost.

Zuziiik(23.06.2015)starstarstarstar

Velmi příjemný na pokožku a úžasná vůně....doporučuji

ivabiskup@seznam.cz(22.06.2015)starstarstarstar

Olej velice příjemně voní, pokožka je i po krátkém používání znatelně hladší.

brennev(22.06.2015)starstarstarstarstar

Olej krásně voní, dobře se vstřebává. Používám ho krátce, ale i tak pozoruji, že pokožka je hladší.

evakapicova(21.06.2015)starstarstarstarstar

Olej nádherně voní jarním lesem, příjemně se nanáší a zanechává kůži velmi hebkou.

Petka.kudrlinka(21.06.2015)starstarstarstar

citrusová vůně s dozvuky "jehličí", při aplikaci na vlhkou pokožku se krásně vstřebává, vyživuje a při pravidelném používání bojuje proti "dolíčkům"

GabrielaS(21.06.2015)starstarstar

Olej velmi příjemně voní, aplikace je s ním příjemná, jen se musí nechat trochu déle zaschnout.

vercaolsova(20.06.2015)starstarstarstar

Olej má nádhernou citrusovou vůni, po týdnu užívání je pokožka hladší.

miriamv00(19.06.2015)starstarstarstarstar

Jsem extremne vnimava na vune a olej mne kazde rano a vecer uvadi temer do extaze. Kuze je jiz tydnu pouzivani hladsi a a hlavne ta vuuuuuune!

slamon(19.06.2015)starstarstar

Olej má příjemnou vůni, lehce se roztírá a rychle se vstřebá. Uvítala bych, kdyby po nanesení lehce pálil a prokrvil pokožku.

pipule(18.06.2015)starstarstarstar

Velmi příjemný.

tera.k(17.06.2015)starstarstarstar

Příjemná vůně, lehce se nanáší. Je ovšem potřeba používat pravidelně a dlouhodobě.

lada.ouhrabkova@seznam.cz(16.06.2015)starstarstarstarstar

Příjemná vůně, rychle se vstřebává, a lehce se roztírá.Doporučuji

Ludvika10(16.06.2015)starstarstarstarstar

Velmi příjemná citrusová vůně a u mě nečekaně výrazný účinek (možná i proto, že zároveň právě pečlivě detoxikuji a odkyseluji tělo :-) ) pokožka je pevnější..

JaninaJ(16.06.2015)starstarstarstar

Příjemná citrusová vůně,lehce se vstřebává,na pokožce zanechává lehce mastný film.Kůže je mnohem hladší,heboučká a krásně voní.Doporučuji

kamilka(16.06.2015)starstarstarstarstar

Nepřekonatelná vůně, která je velmi příjemná. Olej se do kůže během chvilky rychle vstřebává, již po týdnu je pokožka hladší a pevnější.

Bergie(15.06.2015)starstarstarstar

Vůně už zde byla řečená a jen musím souhlasit. Roztírá se skvěle a rychle se vstřebá. super že není testováno na zvířatech, jako u většiny těchto přípravků.

katezapa(14.06.2015)starstarstarstar

Velmi příjemná citrónová vůně, krásně se roztírá a je velmi příjemný na kůži.

rezetka(12.06.2015)starstarstarstarstar

Moc krásně voní, líbí se mi, že neobsahuje syntetiku ani konzervanty. Je lehký, dobře se vstřebává. Pokožka je po něm taková hladká a hlavně, nelepí! Funguje.

Dragonlady(20.03.2013)star

nepůsobí, bez účinku, nevyhovoval

Jandlovalena(19.10.2012)starstarstarstarstar

Krásně se vstřebává, pokud uposlechnete návodu na použití. Úžasně citrusová vůně a i pokožka je po týdnu používání na pohled i omak lepší:-)

Lenicka(14.08.2012)starstarstar

olej prijemne voni, pokozka je po nem hladka, ale mastna jsem po nem byla hodne a dolicky nezmizely, ani se priznaky celulitidy nezmirnily.

Ověřený zákazník(04.07.2012)starstarstarstarstar

krásně voní, jen na kůži zanechává lehce mastný pocit - je to olej

PRO: při pečlivém a pravidelném používání jsou vidět výsledky
monikra(02.07.2012)starstarstarstarstar

Nádherně voní, ale to není to nejpodstatnější. Po 2 měsících používání je vidět zlepšení, což jsem u jiných výrobků nezaznamenala.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu