Doprava zdarma nad 599 Kč. Přihlaste se k newsletteru!
Lékárna.cz

WATSON & SON Manukový med 400+ 250 g

WATSON & SON Manukový med 400+ 250 g

Manukový med se od klasického včelího medu liší svými přesně definovanými vlastnostmi, způsobem sběru a zpracování.

Více informací

Skladem zítra V úterý 26. 10. odešleme, u vás ve středu 27. 10.

999 Kč (4,00 Kč/g)

Přidat do oblíbených Potřebuji poradit

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

WATSON & SON Manukový med 400+ 250 g

Důležitou složkou aktivního manukového medu je methylglyoxal, měří se laboratorně a je označován pod zkratkou MGO. Methylglyoxal je jedním z hlavních aktivních složek, které poskytuje manukový med v neperoxidové aktivitě.

Složení výrobku

  • Med květový - manukový.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1375 kJ / 329 kcal, Tuky 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g, Sacharidy 78,5 g z toho cukry 76,2 g, Bílkoviny 0,2 g, Sůl 20 mg, Methylglyoxal (nejméně)10 mg.

Země původu

Nový Zéland

Doporučené použití

Užívejte jednu čajovou lžičku (5 g) manukového medu 1x denně. Med můžete rozetřít na toast, popíjet ve směsi s čajem či citrónem nebo si jej můžete dopřát samotný přímo z dózy.

Množství v balení

Balení obsahuje 400+ 250 g.

Informace o produktu

Kód výrobku:
358986
Kód EAN:
9421900038305
Držitel rozhodnutí:

WATSON & SON Manukový med 400+ 250 g

70 %
účinnost

100 %
Mému tatínkovi to pomohlo s léčbou vředu na žaludku.

100 %
Super Med

Skvely med , chutny a zdravy

100 %

WATSON & SON Manukový med 400+ 250 g

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se v diskuzi

Přidat nový příspěvek do diskuze

Další balení

WATSON & SON Manukový med 100+ 250 g

Manukový med se od klasického včelího medu liší svými přesně…

Skladem zítra

725 Kč

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku
Zeptejte se lékárníka

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Zjistit více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.